motor polis arabasına carpıyor

dikkatini çeken soruyu öyle bi sormuşunki :) tavuk mu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan der gibi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pis aynasız 8de 8 hatalı alın bunu içeri..

götürün merkeze öptürün herkeze..

Polisin kafası iyi anlaşılan,daha gerie bi yerdede yine karşı şeride geçip geri yerine döndü ,%100 hatalı

fakat polislerden gıcık alıyorum felan diyenleri ,başlarına yastığa koyup polissiz bi TÜRKİYE düşünmelerine davet ediyorum ve kolluk güvenlik teşkilatımızla ilgili bu tür yazı yazan kişileri esefle kınıyorum,evet sorunlu problemli hatta çürürk yumurta diyeceğimiz polislerimiz var ama onlar olmadan olmaz olamazz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Polisin kafası iyi anlaşılan,daha gerie bi yerdede yine karşı şeride geçip geri yerine döndü ,%100 hatalı

fakat polislerden gıcık alıyorum felan diyenleri ,başlarına yastığa koyup polissiz bi TÜRKİYE düşünmelerine davet ediyorum ve kolluk güvenlik teşkilatımızla ilgili bu tür yazı yazan kişileri esefle kınıyorum,evet sorunlu problemli hatta çürürk yumurta diyeceğimiz polislerimiz var ama onlar olmadan olmaz olamazz

kanka sana katılıyorum ama videodaki polis gavur bizim türkler böyle bişiy yapmaz..:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar