Motor Önerisi ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Arabayla kaza yaptım. (Suçlu bendim).
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/103030-kaza-yaptim-s.html
Ne ise Yaz geliyor. Bu yaz motora binmek istiyorum. Tek kullandıgım motor Dedemin köydeki Mobileti :) 2011 yazında köyde can sıkıntısından benzin koydum gezdim. 70 cc bir motor airsal mı diyorlar öyle birşey ama güzel di . Hergün bozuluyordu ve sabahları çok geç çalışıyordu.
Neyse yani bir tek mobilet sürdüm. Parasal sıkıntı yok. Sürebilecegim nasıl bir motor önerirsiniz. ?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşım Kaza olunca Arabadan ister istemez sogudum.

Son düzenleme:
Yamaha X-City al. Geçen gün ilk kez trafikte canlsını gördüm, rengi beyazdı, hayran kaldım. Senin için güçlü kaçabilir yalnız. Düz vites istiyorsan başka tabi ama mopedden sonra scooter iyi gelir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yamaha X-City al. Geçen gün ilk kez trafikte canlsını gördüm, rengi beyazdı, hayran kaldım. Senin için güçlü kaçabilir yalnız. Düz vites istiyorsan başka tabi ama mopedden sonra scooter iyi gelir.

Scoter otomatik vites demi ?
dedigin motorla ilgilenecegim hatta googlede aramaya başladım. Bilgi için Teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------

Motor güzel ama bana 250 cc ilk motor için fazla degil mi Sizce ?

Başlangıç için en iyi motorlar; Honda cbf150, Yamaha ybr125, tvs 150
Bunlar arasında bir karar ver bence :) . En zor nokta bu üçü arasında hangisini alacağım kararını vermektir :D . Birde ikinci el almanı tavsiye ederim. Öğrendikten sonra satarken pek zarar etmezsin.

mfs

hondanın pcx ini düşünebilirsin. Yada vitesli olanlardan ybr veya apache gibi birşeyde cok işini görür.

Başlangıç için en iyi motorlar; Honda cbf150, Yamaha ybr125, tvs 150
Bunlar arasında bir karar ver bence :) . En zor nokta bu üçü arasında hangisini alacağım kararını vermektir :D . Birde ikinci el almanı tavsiye ederim. Öğrendikten sonra satarken pek zarar etmezsin.

Bu üç motorun içinden ybr biraz pasif kalıyor :D uzun yol için cbf öneririm ama cbf çok yağ yiyormuş :D
tvs 150 için bir bilgim yok :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
İlgilenen Arkadaşlara çok Teşekkür Ederim. Arkadaşlar ben motordan pek anlamam bu zamana kadarda doğru dürüst sürmedim. Hız merağım var ama kendimi güvene aldıgım zaman :)
Sağlam 0 bir motor almak istiyorum. Bütçe Kısıtı yok ama Kullanması kolay ve motor ağır olmamalı aradıgım özellikler bu
İyi markalar motorda Galiba : Honda - Yamaha Falan
Honda olsunda Yağ yaksın ? (Tabi abartıya kaçmadan :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu Honda Cbf 150 >> Hız olarak son hız kaç km dir. (Hız Yapmıyacağım Sadece Öğrenmek istedim.) :)

cbf de yağ yakma olayını bayağı bir araştırdım. Çok çok agrasif kullanmadığın zaman sorun olmuyormuş. tvs150de biraz vibrasyon varmış. O kadar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Seçenek 2 Tane Sizce Hangisi ? Fiyat Önemsiz.

A) Honda CBF 150 (2012) Fiyat : 4800 müş
B) Yamaha YBR 125 (2012) Fiyat : 4290 müş.

riyes ralli yarışınamı katılcan kardeşim :) 140 gider diye düşünüyorum ben belkide daha fazla gider :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
cbf de yağ yakma olayını bayağı bir araştırdım. Çok çok agrasif kullanmadığın zaman sorun olmuyormuş. tvs150de biraz vibrasyon varmış. O kadar.

Bilgi için teşekkürler. çok Saol Aşırı degilse Sorun olmaz zaten Ağresif kullanmam :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:55 ----------

riyes ralli yarışınamı katılcan kardeşim :) 140 gider diye düşünüyorum ben belkide daha fazla gider :)

:) Yok sadece motorum hızlı gitsin. ama ben gitmeyeyim. Belki lazım olunca gazı köklerim. ne kadar hız yapar diye ondan merak ettim. ama 140 çok güzel bir rakam :)
Sevindim. Bilgi için Teşekkür Ederim Kardeşim :)

Herkes Yamaha, honda, tvs önermiş bende Sym xs125 diyorum.
Yamaha, honda, tvs ye 4.000 + vereceğinize ..
3200 tl ye sıfır sym xs 125 alabilirsiniz.

Her kafadan bir ses çıkmış Cbf'e 140 yaptıranlar olmuş benzinswn çok yağ içirenler olmuş. Dostum öncelikle şanzuman meselesini belirlemek lazım otomatik mi istiyorsun manuel mi?

Motosiklette aradığın neler ona göre konuşalım. Bu arada seni kandırmışlar cbf 140 yapmaz max 115-118

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar