Motor Önerisi ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oha Gerçekten 115 ne yaa :S üzüldüm. Sanjuman manuel olsun. Otomatik olanları sevmedim. touring tipi otomatik motosiklet olsa onu düşünürdüm. ama Scoterları tip olarak pek begenmiyorum :S Mecburen manuel hem deviri hissettmek açısından iyidir manuel :)

Her kafadan bir ses çıkmış Cbf'e 140 yaptıranlar olmuş benzinswn çok yağ içirenler olmuş. Dostum öncelikle şanzuman meselesini belirlemek lazım otomatik mi istiyorsun manuel mi?

Motosiklette aradığın neler ona göre konuşalım. Bu arada seni kandırmışlar cbf 140 yapmaz max 115-118

Nasıl yapmıyor ki ? 150 cc lik bir motorun o kadar yapması lazım diye düşünüyorum 100lük motorlar bile 100 civarında gidiyorlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zaten seninkide tahmindi tam emin degildin 140 derken ama cbf kullanıcılarından hız konusuna açıklık getirmelerini Rica ediyorum :)

Off çok buyuk sıkıntı bende de var aynısı - Malzemelerim tam -Ehliyet cepte
Kısaca kafamda olanlar : )
Hız değil süreklilik istiyorum aslında alayım yıllarca kalsın şekli güzel olsun
1- 4.000 vereyim basıt alayım bir şey öğreneyim vurayım kırayım tvs-cbf-ybr
2- 7.000 vereyım şekli guzel ama gücsüz bir şey alayım sonra satmaya çalışayım.CBR125
3- 10.000 vereyım -ama çok para yahu – sonsuza kadar o motora bıneyım CBR250
4- 4.150 vereyım öğrneyim satayım sonra 10.000 vereyım
5- 2. El temiz bulabılırmıyım 5-8 arası
6- 2. El buldum hangi ustaya göstereyımde al desın ?? İstanbul için ilan var ama nasıl alınır ki ? motordan anlayan yok çevremde
Pekı 4.000-5.000 vereyım peşin mi ödeyeyim

Saygılarımla,

mfs

hız konusu cok onemliyse cbr 250 al. Hem spor hem motoru ufak sayılır. Su soğutmalı oturuşu rahat.
Ama sen önce bu ufakları ( ybr-cbf-tvs) araştır forumda haftada iki üç defa konu acılıyo bunlarla ilgili. Bunlardan cok cok hız bekleme ama hepsi 120 yi görür. Bunlarda 2k-3k km yaptıktan sonra vitestir motor hakimiyetidir alışınca bi uste geçersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar