motor ne zaman alınmalı?

Motorun kalitesi iyiyse bu satıp-satınalma işi mevsimlere bakmaz, zaten piyasası vardır, ama dandik bir motor alıcaksan kışın alıcaksın şimdi tam zamanı mesela

ikinciel motosiklet alımı için en uygun zamanların içerisindeyiz fakat sıfır almak istiyorsan fuarı beklemek ve tüm markaların çeşitlerini bir arada görmekte fayda var

Sanırım en mntıklı zaman havaların en soğuk olduğu zaman :)

Fuar sıfır motor piyasasını hareketlendirmiyor bekletilen alımların aynı anda gerçekleşmesini sağlıyor insanlar gelip nealacaklarına karar verip alıyorlar asıl hareket fuardan sonra başlıyor ikinci eller kzışıyor.

Bana kalırsa mart ortasına kadar alınmalı..

bende harıl harıl motor bakıyorum zaten :)

evet dostum şuan zamanı 2. el için :cherry:
Arkadaşlarıma katılıyor ve başka söze gerek yok diyorum...:wiinkk: :rendeer:

motoru ederinden ucuz almanın yolu satıcının paraya sıkışık olduğu zamandır.yaz kış dinlemez.

Ama alıcılar binemeyecekleri için genelde kışın almak istemez.

bazıları yaz başı alır mevsim bittiğinde satar.

yani alıcının ve satıcının isteğine bağlıdır.

diye düşünüyorum

Ben simdiye kadar ki iki motorumu sonbahar sonu ve kis basi aldim ucuza gelsin diye. Ikisinde de ilk almanin verdigi gazla titreye titreye de olsa alir almaz bindim. havalar kotuyken almanin boyle bir olumsuz yani var :p

Fuardan sonra aynı modeller bayilerde % kaç fazla oluyor. Mesela CBF 500 şuan 12.690 bu fiyat fuarda kaça düşer. Fuarın ilk günlerimi promosyon fiyatlar oluşur, son günlerimi, bilenler aydınlatabilirse seviniirm

Bu işler kısmet işi.. Ne zaman, nerden, ne çıkacak belli olmaz...

bende alıcam araştırıyorum bekliycem bakalım uygun fiyatlı bi ikinci el bulamazsam sıfırına bakıcam fuardan sonra ak koyun kara koyun belli olacak...aslında motor alma dönemi kasım-mart arası(ankara için tabiki):)

Fuardan sonra aynı modeller bayilerde % kaç fazla oluyor. Mesela CBF 500 şuan 12.690 bu fiyat fuarda kaça düşer. Fuarın ilk günlerimi promosyon fiyatlar oluşur, son günlerimi, bilenler aydınlatabilirse seviniirm

üzülerek söylüyorum honda bayileri fuarda indirim yapmıyor arkadaşlar biraz artist nasıl olsa satıyor indirim niyeki düşüncesindeler..kasımda bana vfr800 için 22000 den aşağı olmaz dediler ben ankarada efe hondadan daha indirimli bir fiyat aldım.kesin kararımı verince biraz daha indirecekler gibi...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar