motor ne zaman alınmalı?

mart yada nisan ayında yeni bir motor almayı düşünüyorum sorum ise bu aylarda motor almam bana bi avantaj sağlarmı motor fiyatlarının en cazip olduğu dönem hangi zamanlarda başlıyo genel olarak ilkbahar aylarında olduğunu duydum ama sizlerdende bilgi almak istedim yakında olacak motor kampanyalarınıda takip eden arkadaşlar bilgi verirse çok makbule geçer...

slm öncelikle sıfırmı mı 2, elmi alacaksın onuda belirtsen daha iyi olur ama her iki durumu değerlendirelim
0 alacaksan ve imkanın varsa fuar en mantıklı yer ve zaman hem senn düşündüğün zamana denk geliyo 20 23 mart
2, el alacaksanda şuan tam zamanı ama acaleye getirmemek lazm tabi burara 2, el fiyatları çok cazip

Fuardan önce ikinci el motor fiyatları daha mı uygun oluyoki acaba?
Sen bence şu an maddi olarak uygunsan seç , beğen , al:mrgreen:

Sanırım en mntıklı zaman havaların en soğuk olduğu zaman :)

Fuar sıfır motor piyasasını hareketlendirmiyor bekletilen alımların aynı anda gerçekleşmesini sağlıyor insanlar gelip nealacaklarına karar verip alıyorlar asıl hareket fuardan sonra başlıyor ikinci eller kzışıyor.

Bana kalırsa mart ortasına kadar alınmalı..

ikinciel motosiklet alımı için en uygun zamanların içerisindeyiz fakat sıfır almak istiyorsan fuarı beklemek ve tüm markaların çeşitlerini bir arada görmekte fayda var

2. else tam zamanı :cat: sıfır diyosan fuarı kacırmamalısın bence en mantıklısı en güzel ikramlar orda yapılıyor. fuarı hareketli kılanda amacıda bu zaten . tabi bence :cherry:

fuarda sıfır motosiklet fiyatları çok makul oluyo özellikle suzukinn fiyatlarınn en uygun ve düşük olduğu zaman

Sanırım en mntıklı zaman havaların en soğuk olduğu zaman :)

Fuar sıfır motor piyasasını hareketlendirmiyor bekletilen alımların aynı anda gerçekleşmesini sağlıyor insanlar gelip nealacaklarına karar verip alıyorlar asıl hareket fuardan sonra başlıyor ikinci eller kzışıyor.

Bana kalırsa mart ortasına kadar alınmalı..

tüh ya ben nisan'da alcam ...
olsun ama alcam ya yeter napalım:cherry:

doğru zaman bu önümüzdeki 2 ayiçerisinde alırsan ii olur kanımca yaza doğru mayıs haziran gibi fiyatlar artar :cat:

Sual: Motor ne zaman alınmalı ?
El-cevap: Paran olduğu zaman :p

İğrençti biliyorum :) Şakayı geçersek 0 motor için herkesinde söylediği gibi fuar. İkinci el içinse bence zamandan çok takip önemli. Bazen öyle düşük fiyata iyi modeller düşüyorki şanslı olanlar alıyorlar. Onun için ikinci el sitelerini takip etmek lazım. İster 0 ister 2.el önemli olan motoru almak. Hayırlısı neyse onu alırsın inşallah :)

bence almanın zamanı kıs mevsimidir ayrıca takip edılmeli dogru zamandan ziyade dogru yerde olması büyük ölcüde fayda saglıyacaktır kanaatindeyim:cherry:

Onumuz fuar fuardan sıfır motor almayı cok istedim ama ilk motorum olmasi ve paramamim olmaması sebebi ile benim icin en uygunu 2. el ve uygun dönem arkadaşında dediği gibi paramın olduğu zaman olcaktır.

buğday zamanı yada hasat zamanı alınmaz diğer zamanlar alınır:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende harıl harıl motor bakıyorum zaten :)

evet dostum şuan zamanı 2. el için :cherry:

Rastlantı işi aramazsın karşına çıkıp durur, ararsın bulamazsın.
(kötümser günümde miyim ne...)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar