motor ne zaman alınır?

arkadaşlar motor almanın mevsimi varmıdır? yani fiyat bakımından kış veya yaz farkedermi? Ben baharda ve yazın kullanmak için motor almayı düşünüyorum ama şimdimi alsam daha uygun olur yoksa süreceğim zaman yani baharda mı alsam?:silent: fikirlerinizi bekliyorum.

not: düşündüğüm motor hyosung rt125

evet arkadaşlar doğru söylemişler,bende zamnı konusunda kararsızdım kışın al bencede,ben öyle yaptım.

evet arkadaşların dedigi gibi motor kışın alınırsa daha ucuz oluyo.çünkü sıfırlarda kampanya oluyo herkez motor alsın diye. birde kışın motora binemeyen arkaşlar motorunu elden çıkarmak için satıyorlar, alan kişide pazarlık yapınca ucuza gidiyor.
mesala ben mondial 151 rs motorumu satıcam cbf 150 almak için motora çok az fiyat veriyorlar yani verdikleri para ya satıcagıma odama çıkarıp her akşam bakarım kendisine, çünkü ilk motor unutulmaz .
sen en iyisi motor işini hemen hallet sonra burda bakıp da kendi kendini yeme ..

Kışın almak kesinlikle daha avantajlı.

Örnek vermek gerekirse NBC motors daki sym kampanyası.

kışın elbette ama bu sene yılbaşından sonra 300 dolor extra vergi geliyor o yüzden aralıkta al derim ben

wallaha mart sonunda fuar warmis fuari beklersen guzel kampanyalar oluyomus . 2.el falan istersende www.sahibinden.com adresine bi bak orda guzel seyler bulabilirsin

kararsızlık

bu pazartesi aldım (CBF 150). kış motorcusu oldum :)

yannız peşin fiyatta hiç indirim yapmıyorlar cbf 150 de:pale: bu ay sonu taksitli olan kampanyası bitiyormus sanırım:pale: satıcı öyle dedi(yani bu saat itibariyle bitti bile:) )hayırlı uğurlu olsun.Aynen bende ne zaman alsam diye kararsızlık yaşayan ekipdenim:silent: Şimdimi(aralıktamı) yoksa marttamı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar