tazikli suyla zatımı yıkıyorum, henüz çalışmamazlık yapmadı ama her marşa basışımda bildiğim bütün duaları okuyorum tabi![]()
:queen::queen::queen::queen:
tazikli suyla zatımı yıkıyorum, henüz çalışmamazlık yapmadı ama her marşa basışımda bildiğim bütün duaları okuyorum tabi![]()
Kısaca elektrik aksamına (özellikle buji bölgesine) su kaçırmadığın müddetçe Niagara Şelalesi'nde bile yıkayabilirsin..
Varmı bildiğiniz boyaya zarar vermeden yağı sökücek hatta kökünü kazıyacak bir malzeme?
Gazyağı..Her derde devadır![]()
Lastikler ve fren balataları haricinde!!!!!!
Ozicim bujinin şapkası var bence bu zamanda bujiye su temas etmez...ha Mondıalin varsa başına her iş gelir...![]()
Hacım benim mct nin buji koruması don lastiğinden hallice olduğu için insanın o kısımlara su tutası gelmiyor pek
Hatta eleman su basarken bazen gırtlağını sıkasım geliyor..Herifçioğulları bazen veriyor suyu motor bloğunun üstüne bujilere doğru, zor yetişiyorum nöörüyon hemşerim tutma oralara demedim mi sana diye.. :mrgreen:
Mondiler sevgi ister, şefkat ister, olmaz sizinkiler gibi gözüne gözüne su sıkmak![]()
garibim oto yıkamacı nerden bilsin çapır diyip şevkle yıkıyordur...aslan görünümlü kediye su tuttuğunu ne bilsin...
hehe her fırsatta ırkçılık yapıp motoruna taş atıyoruz dostum...alışmışsındır umarım...:cherry:
Yok benim motorun şahsına karşı bu ilk girişimin yanlış hatırlamıyorsam
Ama genel olarak sende de var bir fundementalist bakış açısı, onu tüm forum alemi farkındadır herhalde :mrgreen:
Seviyorum kardeşim Çin'li motorları, geçmişe özlem belki de ne biliyon..Hail to Mao :queen:
peki motoru yıkama isteği nasıl kazanılır?
biri de bunu anlatsın da şu motorumu bi ara yıkayayım :cherry: