motor nasıl yıkanır

ben yıkamacıma giderim ordaki elemanlara yıkatmam ben yıkarım suyunu köpüğünü ben yaparım parasını veririm :p 1 saat kuralarım lastıklerimi parlatırım (parlatıcı sütle cok super yapıyo sımsıyah) ondan sonra tın tın gezerim :)

Genelde motorlar yağmurda ve basınçlı suyla yıkamada SUNROOF dan su alıyor diyorlar:queen::queen:.kask varsa su alması sanırım sorun olmayacaktır.:cherry:.yada en azından yıkamacıda yıkarken motordan inilirse sorun kalmaz diye düşünüyorum..:cat:

Ozicim bujinin şapkası var bence bu zamanda bujiye su temas etmez...ha Mondıalin varsa başına her iş gelir...:p

Ozicim bujinin şapkası var bence bu zamanda bujiye su temas etmez...ha Mondıalin varsa başına her iş gelir...:p

Hacım benim mct nin buji koruması don lastiğinden hallice olduğu için insanın o kısımlara su tutası gelmiyor pek :)

Hatta eleman su basarken bazen gırtlağını sıkasım geliyor..Herifçioğulları bazen veriyor suyu motor bloğunun üstüne bujilere doğru, zor yetişiyorum nöörüyon hemşerim tutma oralara demedim mi sana diye.. :mrgreen:

Mondiler sevgi ister, şefkat ister, olmaz sizinkiler gibi gözüne gözüne su sıkmak :p

Hacım benim mct nin buji koruması don lastiğinden hallice olduğu için insanın o kısımlara su tutası gelmiyor pek :)

Hatta eleman su basarken bazen gırtlağını sıkasım geliyor..Herifçioğulları bazen veriyor suyu motor bloğunun üstüne bujilere doğru, zor yetişiyorum nöörüyon hemşerim tutma oralara demedim mi sana diye.. :mrgreen:

Mondiler sevgi ister, şefkat ister, olmaz sizinkiler gibi gözüne gözüne su sıkmak :p

garibim oto yıkamacı nerden bilsin çapır diyip şevkle yıkıyordur...aslan görünümlü kediye su tuttuğunu ne bilsin...:p

hehe her fırsatta ırkçılık yapıp motoruna taş atıyoruz dostum...:p alışmışsındır umarım...:cherry:

garibim oto yıkamacı nerden bilsin çapır diyip şevkle yıkıyordur...aslan görünümlü kediye su tuttuğunu ne bilsin...:p

hehe her fırsatta ırkçılık yapıp motoruna taş atıyoruz dostum...:p alışmışsındır umarım...:cherry:

Yok benim motorun şahsına karşı bu ilk girişimin yanlış hatırlamıyorsam :p
Ama genel olarak sende de var bir fundementalist bakış açısı, onu tüm forum alemi farkındadır herhalde :mrgreen:

Seviyorum kardeşim Çin'li motorları, geçmişe özlem belki de ne biliyon..Hail to Mao :queen:

Yok benim motorun şahsına karşı bu ilk girişimin yanlış hatırlamıyorsam :p
Ama genel olarak sende de var bir fundementalist bakış açısı, onu tüm forum alemi farkındadır herhalde :mrgreen:

Seviyorum kardeşim Çin'li motorları, geçmişe özlem belki de ne biliyon..Hail to Mao :queen:

Amerikan emperyalizminden kurtulduk diye sevindik şimdi Çin işgaliyle karşı karşıyayız...:pale: adamler kültürel değil bizzat ürünlerile vuruyor bizi...Çin kültürüne dair bi rhalt bilmeyiz ama .ok satsalar ucuz diye alırız...:cherry:

ben senin dandik çin markalarından vazgeçebilme ihtimalini sevdim...:queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
peki motoru yıkama isteği nasıl kazanılır?
biri de bunu anlatsın da şu motorumu bi ara yıkayayım :cherry:

peki motoru yıkama isteği nasıl kazanılır?
biri de bunu anlatsın da şu motorumu bi ara yıkayayım :cherry:

Bir gün tam duşa giricem aklıma motor geldi ve kendi kendime söylediğim hadi ben kendimi yıkıyorum bu garibanın öyle bi şansı yok pis pis duruyor önce onu yıkayıp sonra kendimi yıkıyım dedim o günden sonrada hep öyle devam etti:mrgreen:

Banyo büyük olsaydı onunla birlikte giricektim de banyo küçük:p:queen::queen::queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
düşünüyorum da 1.5 senedir motor melmekette ben gurbette, 3-4 ayda bir görüyorum yüzünü. tabi her gidişimde bir kez benzinlikte yıkıyorum motoru.
hesap ettim de eskiden daha az yıkıyormuşum :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar