henüz bir motorum yok :salut: olurmu olmazmı :thumright: ilerde ondan bile emin değilim ama 13 yaşından beri motosiklet benim bir parçam oldu hep
bir şekilde
illaki sahip olmam gerekmedi ona bağlanmak için
evet olsa fena olmazdı ama imkanlar el vermedi yinede bir şekilde hep ilgilendim araştırdım gördüğüm her yerde defalarca kafamı çevirip çevirip baktım televizyonda içinde motosiklet olan hiç bir görüntüyü kaçırmayaya çalıştım en küçük köşe kıyı yazılarını bile okudum içinde motosiklet geçiyorsa
sonra bir dostla tanıştım da motor sevdalısı oda rüzgarı seviyor ondan çok şey öğrendim onunla ilkkez bir motosiklete bindim bambaşka bir duyguydu izlemekle okumakla olmayan ancak yaşanarak hissedilebilecek birşey rüzgar yüzünde hissetmek buna karşılık olan bir ifade bilmiyorum ayrı bir mutluluk bambaşka bir dünyaya geçiş sanki
ömrüm ve hayat şartlarım el verdiği sürece motosiklet hep benim bir parçam olacak bundan asla vazgeçmeyeceğim
küzük bir kız çoçuğunun motor sevdasını kimseler anlayamıyordu şimdi büyüdü koca kız oldu hala anlam veremeyen deli diyen çok kişi var çevremde ama bilmiyorlarki o kanına işledimi birdaha kurtuluşu yok o seni bırakmak istese sen onu bırakamazsın :joker:
motosiklet = aşk
motosiklet = tutku
motosiklet = inanç
motosiklet = ruhun
motosiklet = özgürlüğün
motosiklet = yaşam biçimin
motosiklet = rüzgarı yüzünde hissetmek işte o an son nokta dünya durur ve sadece sana ait olan senin dünyan dönmeye başlar :joker: