Motor kullanırken en zayıf anınız nedir?

normal giderken karşıdan gelen araçların hepsinde olmasada büyük araçların rüzgarından etkileniyorum birkeresinde bunu çok pahalı yani canımla ödeyecektim ardarda gelen iki tır ilki geçti onun rüzgarında diğer tırın altına giriyordum

birde yolun bozuk olması güzel güzel giderken yolu öylebir yapmışlarki motoru birsağa bir sola çekiyor aniden böyle yere girincede çok kötü oluyor

sola dönüşlerim iyi ama nedense sağ tarafa dönmek biraz zorluyor bide kırmızı ışıkta tam kalkış yaparken öndeki aracın frene asılması zor durum teşkil ediyor

Motosikleti
Dl650vstorm
benim zaafım......üşüyorum. evet hava biraz serinledimi donuyorum arkadaş yav...scooter kullanan arkadaşlar sola rahat dönüyosunuz sağa biraz zorlıyo dimi...scooter ların motor solda olduğundan dolayısıyla ağırlık sol merkezli.o yüzdendir bence .(eskiden bendede vardı scooter ordan biliyorum):cherry:

kot pantolon giyerek motora binince bacaklarımı kullanamıyormuşum hissine kapılıyorum :(

80 üstü bir hızda giderken ani fren yapmam gerektiğinde fren esnasında girdiğim çukurlar, çukurların fren kalitemi ve mesafesini etkilemesi, motorun yalpalamaya başladığını hissetmem vs baya korkutuyor beni.

benim zaafım......üşüyorum. evet hava biraz serinledimi donuyorum arkadaş yav...scooter kullanan arkadaşlar sola rahat dönüyosunuz sağa biraz zorlıyo dimi...scooter ların motor solda olduğundan dolayısıyla ağırlık sol merkezli.o yüzdendir bence .(eskiden bendede vardı scooter ordan biliyorum):cherry:

bu meşajını görmemştim arkadaş, ama ben de tam tersi:silent: Acaba ben scooter kullanıyorum derken başka bir iş mi yapıyom:p:p

abı ben en cok motorla 80-90 gıderken kırmızı ısık yanıyor yavaslıyorum motor one cokuor o anda durmuycak gıbıme gelıo tek bıde sulu vırajlar tek korkum

Motosikleti
Dl650vstorm
dıgı-boy26=sağ virajlara yeterli hızda girememem. sol viraja acaip güzel yatık girebiliyorum da sağ viraja giremiyorum
urcolak=Aynen benim de sağ tarafım zayıf, sola döndüğüm gibi sağa dönemiyorum
denizcimuzaffer abim bende yukardaki arkadaşlara katılıyorum eskiden bendede vardı scooter ordan biliyorum.

dıgı-boy26=sağ virajlara yeterli hızda girememem. sol viraja acaip güzel yatık girebiliyorum da sağ viraja giremiyorum
denizcimuzaffer abim bende yukardaki arkadaşlara katılıyorum eskiden bendede vardı scooter ordan biliyorum.

Yav iyide ben hiç scooter'a binmedim, benim motosiklet GT650r motoru da ortada,
yani scooter sürücülerine özgü değil bu rahatsızlık, ama bendeki sorun şundan kaynaklanıyor olabilir, direksiyonu tam sağ yaptığınız zaman bileğiniz tamamen kırılıyor, gaz açacak açı kalmıyor ee buda çok büyük bir sıkıntı ve tedirginlik yapıyor, o yüzden dönüş sıkıntılı oluyor..

Motosikleti
Dl650vstorm
hımmm.. ozaman scooter lara has bi durum değil demekki...
şimdiki motorumda hiç öyle bir sorunum yok demekki motordan motora değişiyo:bestmt:aha bişey daha öğrendik.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben tek sıkıntıyı yavaş ilerleyen trafikte taksilerin ön plakayı benim arka plakaya değdirmeye çalıştıklarında yaşıyorum.ne gıcıkları var bana anlamıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
kafam bozukken düşüncelere dalıyorum benim zayıf aanım bu...

TWG

sakin giderken bir problem yok da ben gaza gelip motoru da gaza getirmeye çalıştığımda :p sanki o gaz kolunu hiç bırakamayacakmışım hissine kapılıp tırsıyorum
sonra hemen gaz kesiyorum
sanırım motorun ivmelenmesine alışmam için biraz zaman lazım
bir de trafikte arabanın arkasında giderken araçların arasına girmek istersin ya
tam o sırada arkadan başka bir motorcu gelir mi düşüncesi korkutur beni

Forumdan Uzaklaştırıldı

ben 2 tarafada cok rahat yatabiliyorum hertürlü motorda..:cat:

o sağ yada sol kolunuzu kullanma seklinde kaynaklanıyo olabilir ben solak değilim ama her 2 tarafada rahat yatabiliyorum..:cat:

yanlışın var motor ortadadır yan tarafta motor yok sadece varyatör kapağı ve varyatör var solda sadece ve ben scooterlarla sağada solada çok rahat dönüş yapıyorum :)

Ben 2 zamanlı kullandığım için tam gaz gittiğimde komple kendimden geçiyorum başka bişi yok :queen:

Benim zayıf tarafım yol ıslakken aldığım bütün virajlar.Ybr nin orjinal lastikleri yağmurda yoldan çıkmaya çalışıyor:pr:
Sağa zor dönülmesinin sebebi solakların sağa, sa(ğ)lakların sola daha rahat dönmesinden oluyor.Bunu birçok kişiye sordum.Arabada da böyle oluyor.Babam solak, ona sola dönmek daha zor geliyormuş.Bana arabada da sağa dönmek daha zor geliyor.Tabi herkes böyle olmayabilir ama genelde bu yüzden bence.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar