Motor kullanırken en zayıf anınız nedir?

Arkadaşlar ben kendimde şunu farkettim, trafikte belli bir hızda giderken çok kısa bir an bile olsa vites değiştirirken acayip boşta kalıyorum, , bir kere tam vites yükseltirken önümdeki araba frene bir bastı elim ayağım dolaştı,
ikincisi saatte 60-70 Km hızla asfaltta yamalarla dolu bir yere girince ki anımın zayıf olduğunu keşfettim, sizinkileri merak ettim varmı böyle şeyler..

bendede ani frende arka lastiğin yalpalamasında çok kötü oluorum durmucak hissine kapılıorum...

ibreyi sonda görünce gözümü alamıyorum :p

şaka bi yana gercektende zayıf noktalarımızı bilmemiz faydalı olacaktır..

Bende Derbi GPR 125r var motorumun tek handıkapı aynaları.Aynaların zayıf gorus acısı sebebıyle kafamı arkaya cevırıp bakmak durumunda kalıyorum her seferınde buda yola ve cevremdekı araclara olan konsantremı kaybetmeme sebep oluyor.Kendımı arkaya bakma esnasında cok korunmasız heran kaza yapacakmıs gıbı hı hıssedıyorum maalesef.Benım surus esnasında hıssettıgım zayıflıgım bu..

vala benimde unutamadığım bi anım var sağuk ış günlerinde hani bi güneş acarya tam yaz havası işte öyle bir günde aniden verilen bi kararla arkadaşımla sözleşerek balık yemeye gidecez yola cıktıktan sonra tahminimce 10veya 12 km gittik güneş gidip yerini buz gibi sğuk ayaz bi hava aldı okadar soğuktuki sığanacak bi yerde yok soğuktan ağlayacak vaziyette acba eve gide bilcezmi diye düşünmeye başladım balıkcıya kendimizi zor attık eve dönmek icin bi komyonet ayarlamk istedik ama nafile karanlıkta cöktü zar zor eve motosiklet ile zar zor kendimizi attıkabartısız bir hafta boyunca bacaklarımdaki soğu hissettim

biraz ciseleyen yağmurda motor kullanmak, başa bela bir de viraj ı alamıcak gibi olduğum da karşıdan bir şey çıkmasa die söylenirim ki hiç çıkmadı daha

Benim hala düşük hızlarda manevra yaparken, park ederken sorunlarım var. Yokuş yukarı U dönüşler beni gebertiyor...

motor sürerken herşeyden korkarım çünkü dikkatsizliğin sonucunu pahalı ödüyorsun ama en çok korktuğum dolmuşlar biranda çıkarlar karşına aynı benmde elim ayağıma dolanır

benim en zayıf anım kaldırımda yürüyen alımlı ve güzel bi bayanı gördüğüm zaman , kaç defa arabaların arkasından gömüyodum bu yuzden :p

sağ virajlara yeterli hızda girememem. sol viraja acaip güzel yatık girebiliyorum da sağ viraja giremiyorum istediğim gibi. bi de yağmurun ilk başladığındaki yerlerin durumu. tozla karışınca acaip kaygan oluyorya en zayıf anlarımı o zamanlar hissedyorum. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim en zayıf anım kaldırımda yürüyen alımlı ve güzel bi bayanı gördüğüm zaman , kaç defa arabaların arkasından gömüyodum bu yuzden :p

vaaay sapık..:p..aynı dertten muzdaribim..:mrgreen:

en zayıf anım artcımın tutacak bi yer olmadığı için belimden tutması ve bu durumda istemeden gıdıklanmamdır..:queen:

şerit değiştirmeye kalkacakken bi yandan ayna ile arka kontrol aşamasında önümdeki aracın fren ışıklarının yandığı aann...(yakın takiplerde)

yYolda giderken bir viraj görürüsünüz ama virajın içinden bir tane daha çıkar o daha da keskindir ama yatırmışsınızdır motoru fren de yapamyorsunuz ve karşı şeride geçiyorsunuz direk.araba gelse mahvolduk işte...

Bu yüzden herkeze tavisyem eğer bir viraja ilk kez giriyorsanız ve çıkışı görmüyorsanız sakın hızlı girmeyin.

Bu da benim kuşadasından gelirken efespresnses otelinin tam altında olan virajda yaşadığım allahtan karşıdan araba gelmiyordu, karşı şeridin tam ucundan dönebilmiştim.

aman dikkat

aynada zebellah gibi bi aracın bana yaklastıgını yada tamponunu bana artcı yapmaya calıştıgını gorunce paniye kapılıyorum hemen en az 3 değişik kurtuluş metodu bulmaya calışıyorum cok rahatsız ediyo...

motorlarda yok mudur hani yaklaşınca öten aletlerden? bitane taktırsak lazım olur hem bana hem smirnouf a :cherry:

Birde Trafikte yakın takipte, tam kararımı vermişim ya iki aracın arasından geçecekken, ya boş şeritlerden birini geçip gazı açacacekken, yada araç sollayacakken gazı açtığımda önümdeki araçlardan birinin hesapta olmayan bir hareketi (çukurdan kaçmak, şerit değiştirmek vs) beni zor durumda bırakıyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar