Motor kullanıp da kaza yapmayan yoktur ! (mu?)

aaaaa..siz turkler nsl diyorr..
2tip motorcu vardırr

1-düşmüş olan
2-düşecek olan :)

en gıcık oldugum sözlerden biridir aslında bu..Allah kimsenin başına ciddi kaza vermesin bi anda 2tekerden 4tekerlekli sandalyeye adapte olabiliceğimizi hiç sanmıyorum..

+17

ya bu işin hızla fln alakası yok aslında bundan 2 sene önce fln 10 15 km arası gidiyorum sigara yaktım keyif yapa yapa işe gidiodum çok hafif viraj vardı ve ben düştüm o an çok utandımm :p çünkü çok yawaştım ama ne motora ne bana bişey olmadı

bu konuya bu cevabı dun yazsaydım 8 senedır motor kullanıyorum bı kere dusmedım dıyebılrdım..ama bugn ılk kazamı yaptım yerde suruklendım baya bı.....:pr:

ya bu işin hızla fln alakası yok aslında bundan 2 sene önce fln 10 15 km arası gidiyorum sigara yaktım keyif yapa yapa işe gidiodum çok hafif viraj vardı ve ben düştüm o an çok utandımm :p çünkü çok yawaştım ama ne motora ne bana bişey olmadı

al bir katil daha motor üstünde sigara biri öldürmese diğeri öldürecek yapmayın abi ya yıllardır kullanırım iki meretide bir arada nasıl becerirsiniz anlamam bir elde telefon birinde sigara birinde bira diğer el malum yeri kaşıyor :queen: bir göz göstergelere bakıyor biri yol kenarındaki kıza ve boşta kalan el motoru kullanıyor boşta kalan gözde yola bakıyor YOK BEN MOTORCU OLAMAYACAĞIM sizin kadar ilave organım yok standart üretilmişim opsiyonellere hayranlıkla bakıyorum :cat::p:mrgreen::rendeer:

ben 3 seneden beri motor kullanıyorum daha hiç düşmedim.bence motorda dikkat gerekiyo diğer sürücüler içinde düşünmek lazım bence..

ya dikkatli bi sürüş yapılınca hiç bişi olmaz ha düştün korumalıkların tam takır yine yırttın kısacası motoru yerinde nasıl kullanacagını bilirsen sağlıklı ve keyifli sürüşler seni bekler...

sen dikkatin kralı göster memleket daha motorsiklete alışamadı sürücünü suçu olmayan yıgınla kaza biliyorum ben .motosiklet ten düşülür lami cimi yok :p

+17

abi senin tebrik ederim motorun üstünde sigara içtim diye ben katil yaptın ya sen bir numarasın

kaza da olur düşmede yapmadım diyen sallıyodur bence ben 2 defa düştüm... 2 defada otomobille kazaya burun buruna geldim motor şeytan işidir:) olur öle seyler mühim olan herzaman extra dikkat ve full koruma....

ben her marşa basışımda acaba başıma bişey gelecekmi diye düşünüyorum
ama zaten tehlikeli olduğunu bile bile sevdalandım ben bu işe

kaza yaptınmı dersen bi iki kaza atlattım

ama her an kaza riski çıkıyor karşıma tecrübe ile toparlıyorum.

rüzgarı hissetmek özgürce gezebilmek. sen bunları hatırla motora ısınırsın bence..

hep kaza yapıcam diye düşüne düşüne gidersen dikkatin dağılır istemesende kaza yaparsın ....

Kazasız belasız sürüşler ...

Ben iki kez kaza yaptım birincisi tem'de yandan sag gidonuma kasalı bir kamyon
vurdu bende sıyrık yok motorda küçük kırıklar ama acaip tırstımm sormayın gitsin.İkincisi getz marka araç iki şeritli yolda birden önüme kırdı frene asılınca
motor kaydı ve düştüm parmağım kırıldı hundai getz tırstıı kaçtı valla o an yakalasydım::karma::::karma:: dağıttıydım ama dağılan ben oldum.Allah
kimse kaza bela göstermesin benimki artık tecrübe oldu olduğumdan daha dikkatli
olmamı sağladı valla o kazalar.

Ben 7 senedir motor kullanıyorum allaha şükür hiç kaza yapmadım ama bisikletten düştüm kolumu kırdım onuda olduğum yerde sol tarafıma düştüm şimdi ben motorcu muyum yoksa bisikletçimiyim daha hiç kaza yapmadımya motocu olabilmek için illa yola yapışmakmı gerekiyor?

İlk başta eğitimini alırsan , ehliyetini alırsan , adam akıllı kullanırsan hiç bişi olmaz bu iş racon a gelmez ya ölüm ya sakatlanma çünki..motosiklet kazalarında sağ kalmak mucize gibi bişidir çünki..:cat:

ne yazık ki :bounce:

Ben düşmedim ama çok korktuğum an oldu dağ yolunda hız yaparken yükselti warmış yerden 2 metre havaya uçdum ön amortisörler dibe vurdu:mrgreen:ama düşmedim

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
kendimi endurocu olarak görüyorum
Ve inanın bana düşmek çok eglenceli geliyor (çakılmak hariç)
14 yıldır farklı motosikletlerde kullandım, arabaların tamamen kör oldugunu varsayın :) onlarıu böyle kabul ederseniz çok daha az sorun yaşarsınız (görme engelli olduklarını ve bunun onlara Allah vergisi bir özür oldugunu düşünün)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yoktur diyenlere= ama yapmayan adama motorcu demek ne derec doğru tartışılır....

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her motorcu asfaltı tadacaktır er yada geç....

bana bir ayeti hatırlattı :p

motosiklet ile türkiye trafik şartlarında her an ölmek mümkün
"yau 24 senedir bişey olmamışlar da var" diye kendimizi cesaretlendirmek doğru olmayabilir.. ben bu aletten düştüm bacağımı kırdım o zaman naparım, ben bu aletten düştüm öldüm çoluğum çocuğum napar diye düşünmek daha rasyonel sanki

iyi sürüşler :p :cherry:

Bu tutku düşsemde çakılsamda bende bitmez.Tabi ölmediğim ve sakat kalmadığım sürece

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar