Motor Kullananların Ölmeden önceki Son SÖZLERİ

birde görgü tanıklarının dedikleri var.

ya adam şeridinde gidiyodu arkadan makas atarak gelen araba çarpıp kaçtı ...

birde görgü tanıklarının dedikleri var.

ya adam şeridinde gidiyodu arkadan makas atarak gelen araba çarpıp kaçtı ...

:cat: :cat: :rendeer: :rendeer:

yani sadece yazılanlar gibi, ihmal, hırs, gereksiz ve bilinçsiz hareketler değil, diğer araçların motorlara karşı sergiledikleri, umursamaz tavırları, dikkatsizlikleri, saygısızlıkları ve görmezden gelmeleri gibi birçok sinir bozucu neden var. Ve bu durumda kalan motor kullanıcısının o an aklından geçenleri tahmin etmek oldukça güç BENCE... :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Virajı son sürat dönerken asfalt yolun bitip stabilize yolun başladığını gören motorcu .... Eşhedü enlailahe .....

İşim geregi sürekli Mersin Adana arası gidip geliyorum(Servisle) D400 karayolundan. Burada Kamyon yada tırların peşinde 2-3 m mesafede takip edem motorcular görüyorum.. Sanırım bunların ve benzerlerinin son sozleri...
- Aha firene bastı seref.... Olurdu...

Son düzenleme:
kimisinin son sözü olamaz.ama hayatı gözlerinin önünden 1 sn içinde film şeridi gibi geçer.

Güzel ve güneşli bir havada, caddenin sağından ve solundan akan güzel kızların hangisine baksam diye kafa bi sağa bi sola giderken. "Hoooopp! Güüüm"

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
f800gs arkasından gidilmezmiş (bu gercek ama patlayan olmedi ) şimdilik

QUOTE=yürekçe;1425723]SESLİ Mİ? SESSİZ Mİ?
RENKLİ Mİ? RENKSİZ Mİ? :p[/QUOTE]

1977 civar siyah beyazdı.1980 den sonra renkliye bağlıyor,ses duyamadım malesef ama sinemaskop gibiydi :cherry: sadece yusuf yusuf sesleri geliyordu

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar