- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar motor almayı düşünüyorum daha önce hiç kullanmadım hangi motorla başlıyım birde alım satımı kulay olan bir motor önerirseniz sevinirim
Merhaba arkadaşlar motor almayı düşünüyorum daha önce hiç kullanmadım hangi motorla başlıyım birde alım satımı kulay olan bir motor önerirseniz sevinirim
önemli olan senin ne amaçlı kullanıcagın yani nerde kullanıcagın şehir içindemi araıdemi ona göre motorlar önerelim :wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:
Motor önermiyorum.
Benim yerime öneren çok olacaktır.
Fakat alım satımı kolay olsun derken neyden kast ettin?
once kullanicagin yere gore tarzini belirle.Bana kalirsa 2. el cbf 150 veya ybr 125 al.Her amacina hizmet eder bu makinalar senin (Dusuk cc den cok performans bekleme)
skyjet ve celık motorun 150 cc race tarzı motorları var 2 .eli cok ucuz fakat sende cok fazla zararla satabılırsen satarsın bolede bı durum var su an kı butcene gore..
bak kardeş her motorda mutkala zarar edersin cin mallarında daha çoktur bu bu arada vitesli motordan tvs yi öneririm az yakar seri motordur cub olarak yamahayı öneririm scooter olarakta kymcoo ya bak derim
scooter önerilerinizi bekliyorum ilk etapta çok kaza yaparım diye race tarzı almayı düşünmüyorum