motor kazası

bende düştüm hemde düz yolda kadıköy sahilde eskipostane önünde herzaman geçtigim yerde tramvayın rayına paralel gittim yerler ıslaktı arka teker rayla aynı yönde gitti dengemi kaybettim allahtan sabah erken arkamda hiç araç yoktu düştüm oradaki bir vatandaş gelip kaldırdı beni sağolsun ve burada haftada bir birmotor devriliyor insanlar yaralanıyor dedi sanırım orada çalışan birkişi o telaşla soramadım aman dikkat edin raylara paralel geçerken motorum piaggio beverly250 scooter ve diz kapağımdan yaralandım tramvay rayı dogru dürüst döşenmemiş cukurda kalmış.

geçmiş olsun arkadaş bende 3 ay once bir ara tekledım tranvay rayında zar zor dengeledım kendımı dıkkatlı olmak lazım

bu gün aynı yerde bende kaydım...

aman dikkatli olalım...

çok geçmiş olsun!!!!!

bende cok korkarim tramvay raylarindan yada yoldaki o tarz herhangi bi girinti cikintidan. mumkun oldugu kadar paralel degil dik aciyla gecerim ustunden

raylar çok sakat arkadaşlar. ben taksimde bisiklet sürerken bir kaç defa tehlike atlattım.

mooda tramvay yolunda falan dikkat edin, lastik rayda inanılmaz kayar, düştüğünüz birşey değil de tramvayın yakınlarında düşerseniz ayvayı yersiniz.

Gecmiş olsun arkadasım...Aman bişey olmamıs; Dikkat etmek lazım daha daha daha fazla ...

Geçmiş olsun. Velakin kusura bakmayın da; araç trafiğine tamamen yasak ve son derece tehlikeli olan tramvay yolunda ne işiniz var idi?=) Kazanızın sebebi tramway yolunun doğru düzgün döşenmemiş olması değil yani...

Son düzenleme:
gecmis olsun kardesim
ben de gecen sene nisanda ayni sekilde dedigin yerde dusmustum. moralim bozuktu
cikmamam gerektigini bilerek ciktim raya bide raylar islak olunca, bi baktim
yerdeyim, nasil oldu anlamadim. gidon ve vites ayakligi yamuldu, pantalon
yirtildi, ama dizlikler kurtardi neyseki.
tekrar gecmis olsun. :rendeer:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun bende bisiklet ile düştüm tranvay yolunda tekerlek rayın arasına girdi...::eek:uestion::eek:uestion

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun. dizlik yoktu sanırım.

tekerlek raya girince çok kötü oluyo yaa.bnde yaşadım bisiklette ama kurtardım paçayı allahtan.çok geçmiş olsun

sağolun arkadaşlar tranvay rayı normal yolda idi tranvay için ayrılmış yolda degil kadıköy sahildeydi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar