Motor Kazası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar buqün ilk motosiklet kazamı yaptım.Sabah işe giderken öndeki aracın ani frenine aynı serilik ile cevap veremedim ve kaldırım la refüjün arasında sıkşıp motordan refüje fırladım.
Ve full korumanın önemini birkez daha anladım.Inanın böle kötü bi olaydan sonra sıfır yada az hasarla yerden kalkmanız süper bişi.
Lütfen korumasız yola çıkmayın
sayqılar.

geçmiş olsun dostum bende pazar günü bi kaza yapmıştım hani derler ya Eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar diye önümdeki durunca ben duramadım neyse çok ucuz atlatmıştım. arkadaşlar kask ve ful koruma çok önemli hayatınız 200-300 ytl den daha değerli bence

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun arkadaşlar...

geçmiş olsun arkadaşım.bu ne yaaa bu hafta herkesin kaza günü olmuş.
ışıkları geçtikten sonra öndeki araç durunca bende durdum. aracın geri vitese takması beim kornaya basmamla aynı zaman denk geldi. tabi dııt diye çıkan korna sesini çıkartamadı.ve malum son. kendimi fırlattım o sırada araç da durdu Allah'tan.problem yok yani olur böyle şeyler. çok komikti benim için giliyom valla hala:mrgreen:
arkadaşın dediği gibi tam koruma şart.
sana da geçmiş olsun tekrar Allah beterinden saklasın.:rendeer:

Geçmiş olsun...

Bende ilk kazamı seninle aynı sebepten yaptım. Şimdi takip mesafesine nasıl dikkat ediyorum biliyormusun :) Hatta kendime emniyet payı bile bırakıyorum. Geçmiş olsun ilk ve son olur inşallah.

izleme mesafesini her zaman korumalıyız. kask şart eldiveni unutmayin.. full koruma paranızın neye yetiosa alın.. parçalanan motor tekrardan toplanır ama kırılan bir omurga.. malesef..

Allah cümlemizi kazadan beladan korusun..

geçmiş olsun eşekten düşeni ancak eşekten düşen alnar felsefesine katılıyorum 8 kasımda ben de kaza yaptım motorumun haline bakınca gerçekten ucuz kurtulduğumu anlıyorum. :pr:

İşte motorsikletin en kötü yanı:pr: çabuk hızlanabilirisn ama çabuk duramazsın o yüzden arkdaşlar freninize fazla güvenmeyin sonuçta iki tekeriz.Tabi böyle durumlar oluyor kimse istemez bunları:salut:

geçmiş olsun......

geçmiş olsun dostum bende pazar günü bi kaza yapmıştım hani derler ya Eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar diye önümdeki durunca ben duramadım neyse çok ucuz atlatmıştım. arkadaşlar kask ve ful koruma çok önemli hayatınız 200-300 ytl den daha değerli bence

abi full koruma 200-300ytl mi yazdın benmi yanlış okudum:cherry: yoksa sadece kasttanmı bahsediyorsun:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar