- Konu Yazar
Gerek aile üyeleri gerekse kız arkadaşıma bu motor olayını bir türlü anlatamıyorum. Son zamanlarda babam biraz ikna olmuş olsada annem ve de kız arkadaşım olaya hala duygusal yaklaşıyorlar. Dün ehliyet kursuna yazıldığımı öğrenince ikiside ağlayıp neredeyse benimle konuşmayacaklardı.Neden böyle oluyor, biliyor musunuz? hep bu haberlerde ya da çevrede duydukları ölümcül motor kazalarından dolayı. Bende onlara her zaman şunu anlatmaya çalışıyorum; motor sevgisi bambaşka bir şey.
Burdan bütün mt ailesine sesleniyorum, biliyoruz ki motosikletçi farklıdır,daha dikkatlidir, daha bilinçlidir, daha saygılıdır trafiğe,daha çok uymalıdır kuralllara.Bunlar bize motosiklet kültürünün kazanım-ları olmalıdır.
Gelin daha dikkatli olalım olmasın evlerde hüzün
Bu öyle bir tutkudur ki yapılmaz yalnızca baharın ya da güzün
Ne biz ailemizi üzelim ne de siz ailenizi üzün
Akmasın bir damla yaş gözlerinden yüzün
not:Haddimi aştıysam kusuruma bakmayın, şiir çok güzel olmadı,idare edin...:rendeer:
Burdan bütün mt ailesine sesleniyorum, biliyoruz ki motosikletçi farklıdır,daha dikkatlidir, daha bilinçlidir, daha saygılıdır trafiğe,daha çok uymalıdır kuralllara.Bunlar bize motosiklet kültürünün kazanım-ları olmalıdır.
Gelin daha dikkatli olalım olmasın evlerde hüzün
Bu öyle bir tutkudur ki yapılmaz yalnızca baharın ya da güzün
Ne biz ailemizi üzelim ne de siz ailenizi üzün
Akmasın bir damla yaş gözlerinden yüzün
not:Haddimi aştıysam kusuruma bakmayın, şiir çok güzel olmadı,idare edin...:rendeer: