Motoru alalı 2-3 gün oluyor. Sitede çocuklar rahat bırakmadı sağolsunlar. Çantayı kitliyken zorlamışlar.onun için kapatmak istiyorumBir de ucuzundan al ki kedi köpek yırtarsa üzmesin, benim brandamı köpek yırtmıştı, gri bantla bantladım geçtim nasıl olsa en ucuzundan almıştım deyip önemsememiştim. Ucuz branda 2-3 yıl dayanıyor, yeterli.
ne alırsan al gri olsun, gri karanlıkta görünmez gibi oluyor gündüz de an az dikkat çeken renk.Motoru alalı 2-3 gün oluyor. Sitede çocuklar rahat bırakmadı sağolsunlar. Çantayı kitliyken zorlamışlar.onun için kapatmak istiyorum
Sorun çocuklarsa problemi branda almadan da çözebilirsiniz aklınızda bulunsunMotoru alalı 2-3 gün oluyor. Sitede çocuklar rahat bırakmadı sağolsunlar. Çantayı kitliyken zorlamışlar.onun için kapatmak istiyorum
Yok sadece o değil tabi kiSorun çocuklarsa problemi branda almadan da çözebilirsiniz aklınızda bulunsun![]()
ben bu egzosa değme olayını şöyle çözmüştüm: motoru parkedince zincir kilit, disk kilidi falan takarken biraz zaman geçiyor, iki kat yukarı çıkıp kaskı montu falan eve bırakıp brandayı alıp tekrar aşağı inene kadar egzos yeterince soğumuş oluyordu.Çok pahalı bişey almamanı tavsiye ederim. Piyasadakilerin bir çoğu ince kumaştan. Ha bide yanlışlıkla sıcakken motor egzoz a değdi mi delip atıyor. Çok kaliteli yanmaz kumaş özellikli, su geçirmeyen bişey bulursan al. Araştırırken de scooter motor branda olarak bakarsan birçoğu birbine uyuyor zaten.
Tam olarak modeli nedir ? Brandanin etiketinde yazarBana prosev oxford kumaş diye satıln bir branda hediye geldi. Ben gayet memnunum. Biraz parlak bir gri. Bir önceki brandam mat griydi. 2-3 günde kedi tırnağına kurban gitmişti, bu parlak olan 2-3 aydır sağlam. Kediler yine üzerinde geziyor. alakası var mı bilmiyorum ama durum böyle
Bana gelen bunun aynısıTam olarak modeli nedir ? Brandanin etiketinde yazar
Teşekkürler. Rks Rz250S var. Scooter çantalı büyük gelir mi ?
Bu model çantalı için değil. Düz motor için sanırım. Arkada çanta olsa benim motora olmazdı bu.Teşekkürler. Rks Rz250S var. Scooter çantalı büyük gelir mi ?