Motor için branda

Motosikleti
ARORA MAX PRO
Arkadaşlar merhaba
Arora max pro 125 motorum için branda almak istiyorum. Varmı tavsiye edebiliceğiniz bi marka.

Birde maxi scoter için hangi boyunu almalıyım.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bir de ucuzundan al ki kedi köpek yırtarsa üzmesin, benim brandamı köpek yırtmıştı, gri bantla bantladım geçtim nasıl olsa en ucuzundan almıştım deyip önemsememiştim. Ucuz branda 2-3 yıl dayanıyor, yeterli.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bana prosev oxford kumaş diye satıln bir branda hediye geldi. Ben gayet memnunum. Biraz parlak bir gri. Bir önceki brandam mat griydi. 2-3 günde kedi tırnağına kurban gitmişti, bu parlak olan 2-3 aydır sağlam. Kediler yine üzerinde geziyor. alakası var mı bilmiyorum ama durum böyle

Motosikleti
ARORA MAX PRO
Bir de ucuzundan al ki kedi köpek yırtarsa üzmesin, benim brandamı köpek yırtmıştı, gri bantla bantladım geçtim nasıl olsa en ucuzundan almıştım deyip önemsememiştim. Ucuz branda 2-3 yıl dayanıyor, yeterli.
Motoru alalı 2-3 gün oluyor. Sitede çocuklar rahat bırakmadı sağolsunlar. Çantayı kitliyken zorlamışlar.onun için kapatmak istiyorum

Motosikleti
Motoru alalı 2-3 gün oluyor. Sitede çocuklar rahat bırakmadı sağolsunlar. Çantayı kitliyken zorlamışlar.onun için kapatmak istiyorum
ne alırsan al gri olsun, gri karanlıkta görünmez gibi oluyor gündüz de an az dikkat çeken renk.

Çok pahalı bişey almamanı tavsiye ederim. Piyasadakilerin bir çoğu ince kumaştan. Ha bide yanlışlıkla sıcakken motor egzoz a değdi mi delip atıyor. Çok kaliteli yanmaz kumaş özellikli, su geçirmeyen bişey bulursan al. Araştırırken de scooter motor branda olarak bakarsan birçoğu birbine uyuyor zaten.

Motosikleti
Çok pahalı bişey almamanı tavsiye ederim. Piyasadakilerin bir çoğu ince kumaştan. Ha bide yanlışlıkla sıcakken motor egzoz a değdi mi delip atıyor. Çok kaliteli yanmaz kumaş özellikli, su geçirmeyen bişey bulursan al. Araştırırken de scooter motor branda olarak bakarsan birçoğu birbine uyuyor zaten.
ben bu egzosa değme olayını şöyle çözmüştüm: motoru parkedince zincir kilit, disk kilidi falan takarken biraz zaman geçiyor, iki kat yukarı çıkıp kaskı montu falan eve bırakıp brandayı alıp tekrar aşağı inene kadar egzos yeterince soğumuş oluyordu.
2 yıl kullandıktan sonra brandamın hali zaten branda malzemesinden çok gri bant olmuştu. Yırtılan yeri bantlıyordum, o gri bantlar çok sağlammış.

Bu gri bantlar sanırım duct tape denen tipden. Oldukça sağlam. Hatta filmlerde kelepçe yerine kullanırlar o kadar sağlam yani. Koçtaşta satılan beyaz renkli olanlardan almıştım. Ara ara kullanıyorum.
Bu arada branda için trendyoldan sipariş ettiğim üniversal brandalardan almılştım. Hem mondial de hem hero da, hem de nc de iş gördü. Sadece büzgü lastiği gevşedi. Onun yerine rüzgarlardan uçmasın diye iple sarıyorum. İdare ediyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Branda sıcak egzoza değdiğinde deliniyor ve egzoz üstünde bir kalıntı bırakıyor. Bu tip durumlarda egzoz soğuduğunda kalıntı olan yerlere Wd40 sıkıp ardından bulaşık süngerinin yeşil olan arka tarafıyla haşır huşur ovalarsak kalıntılardan eser kalmayacaktır. Yine de espresso'nun dediği gibi motoru park ettikten bir kaç dakika sonra brandayı örtersek daha sağlıklı olur. Branda rüzgardan uçmasın diye alttan bağlanan kendi klipsleri yoksa da üzülmeyin, kancalı bagaj lastiği alın kancaları peglere takarak lastiği sele üstünden geçirin ve diğer kancayı da diğer pege takın, böylelikle brandanız tufan kopsa bile uçmaz.

Bana prosev oxford kumaş diye satıln bir branda hediye geldi. Ben gayet memnunum. Biraz parlak bir gri. Bir önceki brandam mat griydi. 2-3 günde kedi tırnağına kurban gitmişti, bu parlak olan 2-3 aydır sağlam. Kediler yine üzerinde geziyor. alakası var mı bilmiyorum ama durum böyle
Tam olarak modeli nedir ? Brandanin etiketinde yazar

Motosikleti
Ducati 848, Suzuki SV650
En son şundan aldım gayet memnunum: https://amzn.eu/d/9jDAusM

Bir önceki brandam Oxford'du, çok tırt gözükmesine rağmen gayet iyi iş görüyor, yukarıdakinden bir tık daha iyi ama daha pahalı.

çantalı (ör: tiger) motor için önerebileceğiniz ya da kullandığınız bir model var mı arkadaşlar?

Ben trendyoldan branda aldım da brandanın altındaki lastik çok sıkı olduğundan dolayı motora geçirmek çok zor 5 dakika boyunca uğraştırıyor muhtemelen altındaki lastiği kesicem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar