motor hırsızlarına

Buradan o şerefsiz motor hırsızlarına sesleniyorum ben. Kagıthane alibeyköy yeşilpınar vayılant cenberindeyim motorum sibiyef 150 cevirin beni sayınız kac olursa olsun şerefsizler

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------

Şu an vailant cevresindeyim yokmu ortaya cıkan

ekrem-abi_1030468.jpg

Aldırma gönül aldırma, aldırma gönül aldırma, gönül aldırma... Kurşun ata ata biter yollar gide gide biter... Mapus yata yata biter... Demiş Edip abimiz. Saygılar abimize

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
editttttttt

Burdan alamanyadaki dayımgillere sesleniyorum, nassınız gurban olduklarım? hepiğize selamlar kendiğize ey bakın

Ben şu anda kuştepedeyim motor hırsızı şerefsizler ortaya cıksın buradan sonra caglayan dereden gültepeye cıkacagım

Ben şu anda kuştepedeyim motor hırsızı şerefsizler ortaya cıksın buradan sonra caglayan dereden gültepeye cıkacagım
Ne yapmaya çalıyorsunuz ? Burası türkiye. 2-3 tane bıçaklı adam etrafınızı sarıp tenhaya çekse sesinizi duyan olmaz. Geçen hafta istanbuldaydım nişantaşından taksim aksaray sahilyolu güzergahından bakırköye kadar yürüdüm. Gündüz vakti olmasına rağmen sahilyolunda 2 ve üzeri adama rasladığım zaman tırstım. Kanunlar suçludan yana. Küçük bi meyve bıçağı taşısan saldıracak adamın bacağına bi kere bile vursan pişman eder ama polis çevirse sıkıntı.

Arkadaşım bu şerefsizlerde şimdiyekadar öyle bir cesaret göremedim adamların mekanına kadar gidiyorum adam bana abi hapmı istersin otmu diyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

Şimdiden bildireyim. Yarın 2 den sonra. Hacıüsrevdeyim adi şerefsizler

Son düzenleme:
Elit cikodan yukari ferikoye dogru cik mezarligin orda asagi sal kendini aradiklarin tam oalrak orada ;)

Elit cikodan yukari ferikoye dogru cik mezarligin orda asagi sal kendini aradiklarin tam oalrak orada ;)
Hiç mi değişmiyo bunların yeri. 20 sene önce okuldan çıkınca bazen servisle eve gideceğime annemin çalıştığı okula giderdim servis oradan geçerdi o zaman da pislik bir yerdi.

Arkadaşım bu şerefsizlerde şimdiyekadar öyle bir cesaret göremedim adamların mekanına kadar gidiyorum adam bana abi hapmı istersin otmu diyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

Şimdiden bildireyim. Yarın 2 den sonra. Hacıüsrevdeyim adi şerefsizler

Yanına birilerini daha al, motorunu kaskını çantanı vs yem olarak kullan, pusuya yatın, biriniz telefonla çeker meydan dayağınızı, namınız yürür, meşhur da olursunuz, motoru çalınanlar da size bulun diye başvurur...

:D :D

Keşke bi denk gelselerde aleme ibretlik yapsam o.çlarını annesiz şerefsizleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar