Motor geyiği bir de...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorcu olmak hayatın ve insanların küçüklüğünü geride bırakmayı bilmek demektir :)

ben motorcu deilim bakıyorumda herkes motorcu olmuş :p
1: motorcu kime denir ?
2: ben motosiklet kulanıcısı, sürücüsüyüm :d

Motorcu olmak;grup sürüşünde önüne aldığın tecrübesiz arkadaşını dört tekerli canavarlar sıkıştırmasın diye bazen kendini siper etmektir (bkz. yavrusunu korumak için kedilere kafa tutan anaç kuş misali...)

Motorcu olmak; motosiklet üstünde iken hayatı kafasını takmamaktır...
Motorcu olmak; motosiklet alacağı zaman ailesiyle tartışmaktır...
Motorcu olmak; motosikletine cins cins isimler takmaktır...
Motorcu olmak; her yüksek CC'li motor geçtiğinde markasını tahmin etmektirr... :mrgreen: (şahsen her seferinde tahmin ediorum ve doğru çıktıı da çok oluyoo :) )

:)

Motorcu olmak, kötü hava koşulları, eksik koruma gereçleri yüzünden 2 ay kadar motoru garaj da yatırdıkdan sonra motordan soğuduğunu hissedip satış sitesine ilan verdikten sonra Bu hafta sonu havayı güzel görüp şu motor kendine gelsin diye çalıştırıp 50-100 km yaptıkdan sonra dönüp satış ilanını kaldırmakdır. Lunaparka gitmiş çocuklar gibi hissetmektir. Motor kullanmak çok keyifli bişeydir uzun bi ara verdikten sonra tekrar kullanımda alınan hazdır, ağzı kulaklarına varmaktır.....:bounce::bounce:
Galiba ben motorcu olmuşum.

Motorcu Olmak Boş İştir Diyenlere İnadına Aragazı Çekmektir...

aragazını hiç sevmesemde :)

motorcu olmak, "benim bi tanıdık vardı söyler kaza yaptı, böyle düştü" zırvalarını hergün duymaktır.

Motorcu olmak, en ucuz kusursuz motoru arayıp bulamamaktır, ama bir gün hemde 2 tane yapılacağına inanmaktır. Biri orjinalidir biri de Çinlidir, şeytan yine dürter seni , forumda konu açtırır hangisi daha iyi dedirtebilmektir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar