Motor geyiği bir de...

motorcu olmak, çişi geldiğinde bir yığın koruyucu ekipmanı üzerinden çıkartmaya çalışmaktır =)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorcu olmak azraile nanik yapmaktır...
motorcu olmak en umutsuz oldugun anda biraz gazlayıp hayatın degerini anlamaktır.
motorcu olmak özgürlüğe kucak açmaktır....
motorcu olmak aynı tutkuyu paylaşan başka bir motorcuyu gördüğünde hiç tanımasanda selam vermek yardım etmektir.

nasılsınız sayın çağla, efendim bana hayırsız dediğinizi mi duydum? kusura bakmayın aşktan gözüm dönmüştü, tekrar dünyaya döndüm :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------

motorcu olmak, çişi geldiğinde bir yığın koruyucu ekipmanı üzerinden çıkartmaya çalışmaktır =)

her seferinde iyiki tulum giymiyorum diye dua ederdim inan :)

nasılsınız sayın çağla, efendim bana hayırsız dediğinizi mi duydum? kusura bakmayın aşktan gözüm dönmüştü, tekrar dünyaya döndüm :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------

her seferinde iyiki tulum giymiyorum diye dua ederdim inan :)

aferim kulakların iyi duyuyomuş :p
sen aç bakıyım şu msn i bi ifadeni alıyım aşk böcüğü :cherry:

aferim kulakların iyi duyuyomuş :p
sen aç bakıyım şu msn i bi ifadeni alıyım aşk böcüğü :cherry:

msn olayını kapattım ben çoktan. ama açarım bir ara. zaten istanbula geleceğim bi ara dellllii gibi gezeceğiz söz..

aşk böcüğü ha.. valla böcük olmadım ben hiç çağla :)
ama bi böcük sevseydim sanırım daha iyiymiş :) ifade verecek bişi de yok. konuşmayı kendime yakıştıramıyorum, ilelebet susmak daha iyi :)

Son düzenleme:
motorcu olmak azraile nanik yapmaktır...
motorcu olmak en umutsuz oldugun anda biraz gazlayıp hayatın degerini anlamaktır.
motorcu olmak özgürlüğe kucak açmaktır....
motorcu olmak aynı tutkuyu paylaşan başka bir motorcuyu gördüğünde hiç tanımasanda selam vermek yardım etmektir.

Azrail a.s. geldiği zaman bakalım kim kime nanik yapıyo.....:farao:
Böyle konularla dalga geçmeyin

Motorcu olmak,
Verilen molalarda,"Abey bu kaç basıyor?"daha sonra"Abey bu kaç para?"ve sonundada"ohaa ben o paraya araba alırım be" gibi diyaloglara alışkın olmaktır.:mrgreen:

Motorcu olmak, tum sevdiklerinin, tanidigin tanimadigin tum motorcu kardeslerinin kildan kopru uzerinde yasadigini bilmek... kotu haberlere dunyadaki herkesden daha hazirlikli oldugunu hissetmek... her kotu haberde, tanimadiklarin icin bile, en yakinini kaybetmis gibi uzulmek ve avuntuyu, gozyaslarini kurutsun diye umit ettigin, yuzune vuran bir sonraki ruzgarda aramaktir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
alırsın ford olursun lord

motorcu olmak '' gökyüzünde meleklerle gezmektir
motorcu olmak '' rüzgara karşı koyabilmektir
motorcu olmak '' sevmek demektir :p

Motorcu olmak, grup buluşmalarından sonra koşa koşa bilgisayar başına geçip yaşadıklarını anlatmaktır :p

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Motorcu olmak deliliktir. :) (Kabul edin, hepimiz biraz deliyiz.)
Bunu nasıl atladınız, hayret. :wiinkk:

motorcu olmak dmi müdavimi olmaktır aynı zamanda.

NOT: O ne la? Diyenler için google amcayı işaret ediyorum :p

motorcu olmak dmi müdavimi olmaktır aynı zamanda.

NOT: O ne la? Diyenler için google amcayı işaret ediyorum :p

motorcu olmak firefoxa "forecastfox" eklentisi kurup "accuweather" sitesinden saatlik bazda hava verilerini izlemektir.

adszrf.jpg

:mrgreen::mrgreen:

Motorcu olmak, abi kaç yapıyo bu? O kadar para vereceğine araba alsaydın lı cümlelere sabretmektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar