Motor geyiği bir de...

Motorcu olmak;kendini -Algıda Seçicilik kaidesi gereği olsa gerek- etraftaki her motoru fark edip, bir kaç saniye içinde "motorun markası, paketçi mi binici mi?, kıyafeti-teçhizatı-markası vb." konulardaki soruları, cevapları ve şahsi yorumları (hmm güzel motor,jant şeridi de çekmiş,o motora o mont ve kask gitmiş mi hiç!, bak sinyali de açık unuttu!!!) aklından geçirirken yakalamaktır...

Motorcu olmak forumda hakkında atıp tuttuğun eleştirdiğin kitlediğin makaraya sardığın kişiyi organizasyonda karşında görüp sırıtmaktır...:p

Motorcu olmak bazende bir buluşmada başkasının sevgilisi gördüğün kişiyi 1 ay sonra ki 2.buluşmada başkasının sevgilisi olduğunu görünce şaşırmaktır...:p

Motorcu olmak 4 tekerde kaşıntı tutunca motora binip rüzgarı hissetmek onda da rahat edemeyince fazlalık olan tekeri yerden kesmektir. :)

hehehe katılıyorum abi.haftanın en az 3 gecesi ruyamda ss kullanıyorum :cherry:

sorma ya cıbırı almadan önce ben de öyleydim ama cıbır tam ss olmasa bile en azından rüyalarım azaldı artık hayalini kuruyorum sadece gerçek hayata dönebildim :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:42 ----------

Motorcu olmak 4 tekerde kaşıntı tutunca motora binip rüzgarı hissetmek onda da rahat edemeyince fazlalık olan tekeri yerden kesmektir. :)

yaşa :mrgreen::p

motorcu olmak
küçük olan envai çeşit uçucu hayvanların katili olmak demektir (=

motorcu olmak kaskın için dünyaya haykırmak
ve hatta canın sıkıldığında yaptığın/gittiğin her km'de sıkıntını üzüntünü yola serpiştirmektir arkanda...

Motorcu olmak MT'de "Motor Geyiği Bir de..." başlığında geyik yapmaktır. :)

Motorcu Olmak ;

- Kışın sırf motorun ısınsın diye motorunu çalıştırıp,10-15 km gezip kendin üşümendir .

- Güzel bir araba parası biriktirmişken O parayla kmseyi takmadan istedign motoru almaktır.

- Seni sogukta motorun tepesinde görüp senden tepkisini esirgemeyen hatta dalga bile geçebilen eş,dost,akrabaya aldırış etmeden gülüp geçebilmektir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Deneme 1, Motorcu motorcunun egsoz dumanına muhtaçtır,soğuk havada ısınırlar.:p

Deneme 2, Kırmızıyı seven tek taşıt motosiklettir,çünki kırmızıda da araçların hepsini sollar-sağlar-çaprazlar. :cat:

Motorcu olmak tanıdıklarınıza tanımadıklarınıza rahatlıkla selam verebilmektir. (Zaten kasktan dolayı tanıyamıyorlar.) :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorcu olmak forumda hakkında atıp tuttuğun eleştirdiğin kitlediğin makaraya sardığın kişiyi organizasyonda karşında görüp sırıtmaktır...:p

Motorcu olmak bazende bir buluşmada başkasının sevgilisi gördüğün kişiyi 1 ay sonra ki 2.buluşmada başkasının sevgilisi olduğunu görünce şaşırmaktır...:p

Olur ama bunlar olabilitesi olan durumlar, bi kerem insanlar özgür.. bir de burada tartışsak da hangimiz gerçekten bir diğerinin kötülüğünü ister..

Ki sevgili değişikliği neki.. birinde sevdiğim insanın eşi aradı.. bir diğerinde sözlüsü.. Hatun milletinden her şeyi beklerim ben.. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 ----------

Motorcu olmak;kendini -Algıda Seçicilik kaidesi gereği olsa gerek- etraftaki her motoru fark edip, bir kaç saniye içinde "motorun markası, paketçi mi binici mi?, kıyafeti-teçhizatı-markası vb." konulardaki soruları, cevapları ve şahsi yorumları (hmm güzel motor,jant şeridi de çekmiş,o motora o mont ve kask gitmiş mi hiç!, bak sinyali de açık unuttu!!!) aklından geçirirken yakalamaktır...

Hatta hatundan çok motosikletlere gözünün kaymasıdır.. Yolda yürürken kafamı kaldırıp hatuna baktığım sayılıdır, lakin rezil bir haldeki scooter a bile dönüp bakmadan edemiyorum.

motorcu olmak azraile nanik yapmaktır...
motorcu olmak en umutsuz oldugun anda biraz gazlayıp hayatın degerini anlamaktır.
motorcu olmak özgürlüğe kucak açmaktır....
motorcu olmak aynı tutkuyu paylaşan başka bir motorcuyu gördüğünde hiç tanımasanda selam vermek yardım etmektir.

ne motorlar gördüm üstünde adam yoktu
ne adamlar gördüm altında motor yoktu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar