Motor geyiği bir de...

Motosikleti
Hornet
Motorcu olmak sevgilin;
"Motor mu ben mi ?" dediğinde..
"S*lakmısın sen Tabiki motor." diyebilmektir :p
Son yaptığım kazada sorduğunda aynen böyle yanıt verdim..Son görüşmemiz oldu:mrgreen:

Motorcu olmak gece uyurken bile motor sürmekttir...

+1 :)

Motorcu yolun ortasında durmuş hiç tanımadığı motorcuya gidip selam verip elini sıkan kimsedir :)

(Geçen sene 600rr'li birinin muratlı/tekirdağ yolunda yanlarına gelip yaptığım şey. Adını hatırlamıyorum ama dostane yaklaşımından dolayı ona teşekkür ederim.)

Motorcu olmak sevgilin;
"Motor mu ben mi ?" dediğinde..
"S*lakmısın sen Tabiki motor." diyebilmektir :p
Son yaptığım kazada sorduğunda aynen böyle yanıt verdim..Son görüşmemiz oldu:mrgreen:

kesinlikle en doğru kararı vermişsin kardeşim katılıyorum
+ olarak evet, uyurken bile motor sürmektir (hele bir de halen motor alamadıysan :( )

Motorcu Olmak Azraili Artçı Yapmaktır (;
Motorcu Olmak Yağlı Ve Pis Bir Şekilde Gülerek Halinden Memnun Olmaktır
Motorcu Olmak Silikon Kılıfındaki Bir Telefonu Eldivenle Cebinden Çıkartmaktır(Çin İşkencesinin Mobil Versiyonu)
Kısacası Motorcu Olmak Uçlarda Yaşamaktır...

CIMG4324.jpg

ineklerin yoldan çekilmesini beklemektir

Motosikleti
Hornet
Motorcu Olmak Azraili Artçı Yapmaktır (;
Motorcu Olmak Yağlı Ve Pis Bir Şekilde Gülerek Halinden Memnun Olmaktır
Motorcu Olmak Silikon Kılıfındaki Bir Telefonu Eldivenle Cebinden Çıkartmaktır(Çin İşkencesinin Mobil Versiyonu)
Kısacası Motorcu Olmak Uçlarda Yaşamaktır...

KAtılmakla beraber..:cat::cat:
Motorcu olmak hayatı 3.5'la 4 arasında yaşamaktır.:p
Motorcu olmak arada Yusuf Abimizi Artçı yapmaktır..:mrgreen:

Motorcu olmak 14 şubatta sevgiline hediye almak yerine,motoruna en kaliteli yağı almaktır:cherry:

motorcu olmak her türlü hava şartında motorunu yalnız bırakmamaktır :cat:

Motorcu olmak, bütün iki teker kullanıcılarına sevgiyle bakmak, muhabbet duymaktır.

Bu sözüm benim de çok hoşuma gitti doğrusu.

İmza olarak kullanayım bir müddet.:)

Son düzenleme:
Motorcu olmak motorun olmadığı halde maket motora bakıp iç çekmektir...

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorcu olmak kışlık montu olmadigi için yazlık montunu giyip altına lahana gibi kat kat giyinmektir..

kısacası motorcu olmak her yiğidin harcı değildir. nice yiğitler gördüm atınca mangalda kül bırakmaz ama gelgelelim sözkonusu motosiklete gelince artçı dahi olamazlar. :D

Motorcu olmak;motordan zerre kadar anlamadıklarını ve hatta laf olsun diye sorduklarını bilmene rağmen, "motorunun markası ne,hani şu her tarafı parlayanlardan mı?" diye soran eşe dosta bıkmadan usanmadan motor türleri ve özellikleri hakkında kısa brifing vermektir...

Motorcu olmak 17 yaşındayken ehliyetini alıp (A2) İstiklal'deki mekanlara girerken (B sınıfı; 18 yaşındayım niyetine) gösterip alemlere akmaktır :cherry: .

Şahsen yaşadım çok zevkliydi. :queen:

tecrübeyle sabittir :):queen: benzer şeyleri yaşadım...

motorcu olmak yaz kış deli emin muamelesi görmektir :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
motorcu olmak birilerinin işini görmek için değil motora binmek için sağa sola kosturandır :D

Motorcu olmak kizla islek bi caddenin yaninda ki kafede otururken, kizdan cok yoldan gecen motorlari dinleyip caktirmadan bakmaktir.Gerci artik o da ruh hastasi olmaya basladi benim gibi.

Motorcu demek kisin islakken,soguktan donmusken trafikte arabalarin arasindan gecince yine de iyi ki jipi birakip motorla cikmisim demektir.

Motorcu olunca ; kışın 90la da gidicek olsanda otobüsün motor sıcaklığında ısınmak için 50yle gitmektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar