- Konu Yazar
Şimdi küçük bir anımı sizlerle paylasmak istiyorum ben anadolu yakasında oturuyorum.ve gecenlerde karsıda bir işim cıktı hadımköy e gitmem gerekti. bindim motoruma ve cıktım yola kavacık civarlarına geldiğimdi bir sigara içmek için kenara cektim sigaramı içtim ve bindim tekrar motoruma ama o da ne marşa basıyorum calısmıyor.küçük bir arastırmadan sonra benzinimin bittiğini anladım yedeğe düşmüştü ve 50km gitmem gerekiyordu.ama daha 16.kmde bitti küçük bir arızadan olabilir diye tahmin ettim buji,hava filtresi,karbüratör,vs,basladım motoru itmeye ama ağarda fazla itemedim motor bmw f 650 ama işin enteresan yanı o kadar motorcu gecti yanımdan bi tanesi durmadı oysaki ben o kadar motorcuya yardım etmiştim sasırdım tabiki heralde bu sıcakta uğrasmayalım dediler
ve aradan bir zaman sonra gözüm ileriye bakarken ters yönden süratle gelen bir ısık gördüm ve 10sn sonra yanımda bir racing belirdi bu racing 5 dakka önce yanımdan 180 le gecen motordu ve yardımcı oldu 1 lt kadar benzin cektik para falan talep etmedi ve beraber yola koyulduk ve o günden beri cok iyi arkadasız ve ailece görüşüyoruz demek istediğim motorcu arkadaslar yolda kaza yapan veya arıza yapan biri olduğunda tereddüt etmeden duralım insanlık namına .taksiciler bile birbirlerini tutuyor otobüscülerde biz niye korumayalım birbirimizi motorcunun motordan ve motorcudan daha iyi bir dostu olduğunu zannetmiyorum.küçük bir konu daha gecen bir taksiciyle tartısan kurye vardı 2 taksici 1 motorcu hemen daldım tabi aralarına olay sona erdi bu kadar basit herkese güneşli günler .