motor devir işlemleri

arkadaşlar 2012 model 04.28.2012 ilk trafık cıkıslı 7 bın km de ılk motorumu aldım hayırlısıyla.sımdı sorum su motorun 2015 e kadar muaynesı var sıgortası 04.28.2013 te bıtmıs durumda yanı 5 ay kadar gecmıs motoru daha ustume almadım sımdı bu sıgortanın cezası varmı ? ben ustume alırken benı etkılermı? çocuga dedım bu motorun sıgortaı bıtmıs czası nolucak dedım oda dedıkı cezası yok sen sadece ustune alıcaksın yada ustune yaptıracaksın dedı sımdı bız notere gıdınce bı sorun olmadan halledebılırmıyız işlemlerı? umarım anlatmısımdır durumu ve bu ustume alma işlemı bana nekadarra patlar toplamda?edırne merkezdenım

Muaynesi geçince cezası var diye biliyorum ama sigorta konusunu bilmiyorum bilen biri var mı ?

Dostum sen üzerine alınca zaten eski sigorta iptal olacak.

Satış işleminden sonra da önceki sigorta kontrol edilmeden, satış işlemini takip eden 30 gün içinde yeni sigortayı yaptırman lazım.

Yani herhangi bir ceza söz konusu değil.

Ama motosikleti alır almaz sigortanı yap!

arkadaşlar 2012 model 04.28.2012 ilk trafık cıkıslı 7 bın km de ılk motorumu aldım hayırlısıyla.sımdı sorum su motorun 2015 e kadar muaynesı var sıgortası 04.28.2013 te bıtmıs durumda yanı 5 ay kadar gecmıs motoru daha ustume almadım sımdı bu sıgortanın cezası varmı ? ben ustume alırken benı etkılermı? çocuga dedım bu motorun sıgortaı bıtmıs czası nolucak dedım oda dedıkı cezası yok sen sadece ustune alıcaksın yada ustune yaptıracaksın dedı sımdı bız notere gıdınce bı sorun olmadan halledebılırmıyız işlemlerı? umarım anlatmısımdır durumu ve bu ustume alma işlemı bana nekadarra patlar toplamda?edırne merkezdenım

yok kardeşim ben yeni sigorta yaptırdım onbeş gün oldu satış aldım tüv ün gecikme cezası var sigortanın yok istanbulda doksan tl masrafla satış yaptık birde plaka değişirse bu para artıyor selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar