motor daha hızlı nasıl gider

haybusa olmasını bekleyemezsin o hız o sınıf bir motora çok bence çinlilererle bu kadar hız yapmayalım.

Baba Birakin Bu Isleri Sizin O Mondial Ve Asya Motorlari Getirin Yarisalim Bende 50 Cc Pejo Var .motor öyle Buji Degistirmekle Yagla Rodajla Falan Hizlanmaz.silindiri Büyütüceksin Karbratörü Büyütüceksin Ama Suda Varki Sizin O Söz Konusu Ettiginiz Motorlara Bu Islem Yapilirmi Bilmiyorum.saygilar.

abi bu ne

ben anlamadım gitti bende suzuki an 400 burgman var 150 km anaca gidiyor arkadaş bisan senatörle 130 yapmış vay bende satacam burgmanı alacam iktane senatör

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vala bende chooper var 150 lik 10 km az gösterıyor hatta ben 130 gördum ıbrede canavar canavar:mrgreen:

gıder gıder herkese gıder:mrgreen:

Son düzenleme:
ben anlamadım gitti bende suzuki an 400 burgman var 150 km anaca gidiyor arkadaş bisan senatörle 130 yapmış vay bende satacam burgmanı alacam iktane senatör

sakın öyle bişey yapayım deme:queen:

güç farkı var.bisan senatör bilmiyorum ama yaklaşık 10 hp filandır.burgmaninki 33 hp :queen:

Tabiki HERKES yanılıyor. Hız göstergesine güvenmek bir efsaneye dönüştü. Kendimi yakıcam sonunda. Arkadaşlar kimi gösterge az kimi fazla gösteriyor. Kontrol ettim doğru demeyin. Karayollarının KM KONTROL tabelalarından bulun. İlkinde 0+000 yazar, diğerinde 5km sonra 5+000 yazar. Sizin km göstergenizdeki mesafe göstergeside bu arada tam 5km ilerlemelidir. Başka bir alternatifte GPSle ölçmektir. Ama tabela olayı daha kolay sanırım. Olmayacak motorlarla 110-130 vs yaptım diyenlerin TAMAMI hayal görüyor. Yok ben gördüm 130 yapıyo diyen "n" tane kişi çıkacak şimdide. Atıp tutmakta bi zevk zaten.
Piyasadaki motosikletlerin çok büyük bir miktarı yanlış göstermekte. Bu yanlışlık fazlada olabiliyor azda olabiliyor.

Arkadasa katılıyorum ....Ben 150 cc motorumla 110 da gidiom ama onumde 90 km sabit hızla giden otobusle aynı gidioz yani tam 20 km fazla gösteriyor motorum asya 150 t ve + olarak 100 km yol katediyom km saati ne bakıyom 120 km yol gittigimi gösteriyor Kimse kendini kandirmasin ArkadaslaR ..

Arkadasa katılıyorum ....Ben 150 cc motorumla 110 da gidiom ama onumde 90 km sabit hızla giden otobusle aynı gidioz yani tam 20 km fazla gösteriyor motorum asya 150 t ve + olarak 100 km yol katediyom km saati ne bakıyom 120 km yol gittigimi gösteriyor Kimse kendini kandirmasin ArkadaslaR ..

otobüsün 90 km hızı ile senin 90 km hızın bir olmaz aslında otobüs ~110 120 ile gidiyordur senin hızına gör ;)

ben de sym gts 250cc scooter war o bile 135 km yapıo 150 lik bi makine 120 130 yapar mı hiç (vitesli haric)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
150 cc 8.5 hp mondial, Mondial Motormu alınır be abıcım? ustelık 500km de servise goturdum demişsin Bı motor 500km de sevise gıdıyorsa Kusura bakma Ben O motora motor demem zaten demıorumda. O tur Motorların servisleriyle başaçıkılmaz hem yan sanayı takar hemde geçirir üstelik hiç birşeydende anlamaz. Uzgunum Mondial,kanuni,ramzey bu tarz motorlar yaramaz, nerden bulur alırsınız anlamam üzgünüm senın adına

150 cc 8.5 hp mondial, Mondial Motormu alınırmı be abıcım? ustelık 500km de servise goturdum demişsin Bı motor 500km de sevise gıdıyorsa Kusura bakma Ben O motora motor demem zaten demıorumda. O tur Motorların servisleriyle başaçıkılmaz hem yan sanayı takar hemde geçirir üstelik hiç birşeydende anlamaz. Uzgunum Mondial,kanuni,ramzey bu tarz motorlar yaramaz, nerden bulur alırsınız anlamam üzgünüm senın adına

Son düzenleme:
Aynı motordan bulup bir yanyana git bakalım belki kadranda problem olabilir önce bunu yapıp ona göre soruna eğilirsin, Belki senin motorun bi karburatör ayarına ihtiyacı vardır.

Arka dişli ebatı da çok önemli eğerki hızlı gitmek istiyorsan küçük bir arka dişli takmalısın. tork tan düşer fakat total hızın artar

o motorların rampa aşağı yapacağı maximum hız 110 km dir arkadaşım iyi bilirim arkadaşımda vardı beraberdik bende artçı rolündeydim o zamanlar rampa aşağı 110 u gördü motor fazla gitmedi ha belki ben olmasaydım 120 yapabilirdi rampa aşağı

150 cc 8.5 hp mondial, Mondial Motormu alınır be abıcım? ustelık 500km de servise goturdum demişsin Bı motor 500km de sevise gıdıyorsa Kusura bakma Ben O motora motor demem zaten demıorumda. O tur Motorların servisleriyle başaçıkılmaz hem yan sanayı takar hemde geçirir üstelik hiç birşeydende anlamaz. Uzgunum Mondial,kanuni,ramzey bu tarz motorlar yaramaz, nerden bulur alırsınız anlamam üzgünüm senın adına

Dostum para olmayinca alinir keyfimizden almiyoZ ..Sen ne kullanıyon sende motor bile yok heralde

bırden acayıbıme gıttı sımdı babacan senın motor değiştirme zamanın gelmiş sana artık bi tane hayabusa lazım 1.ci vites 135 kesıcı ne dersin:)

öne 15 li dişli tak 120 yaparsın ben dayun ile 120 yapıyorum ondan sonra tık demeyor

wallah onu bunu bilmem babamin bisan shalter 125 gormustum.demekki siz motorlari iyi acamamissiniz.ama 125 gorene kadar 3 depo benzin yedim o ayri mesele.
hiz icin motorlarinizi sert kullanin farki goreceksiniz!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar