kıçına roket tak kesin gider:mrgreen:
Beyler bende 150sctwar talı bayırda 120 yapıyor düzlüde 110 sahat ama ben daha hız yapmak istiyorum öneri lerinizi bekliyorum bana Yardım edin..!
Acaba motor ve adam hala duruyo mu? biraz tarihe bakın derim yaa..
bak kardeşim motorun daha hızlı gitmesini istiyosan performans ekzosu tak ve psitonlarnın deliklerini büyüt on numara gidiyo motor motor 140 geçiyo ipre bida dolançak nerdeyse öğle yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 AM ----------
ark lar lar bakın ben uzun süre motor tamirçili yaptım motoru motor yapan ekzos bir 2 çisi piston dur eyer motorunun ipresinin sonuna wurmasını istiyosan piston deliklerini büyüt we benzin hortumunun arıtmasını cıkar direk bağla olay tamam yada motorun 80 geçmiyosa karbiratör hava alıyodur ona dikkat et hava almasın eyer motorun boğluyosa yine karbiratör hava alıyodur :cat:
ben anlamadım gitti bende suzuki an 400 burgman var 150 km anaca gidiyor arkadaş bisan senatörle 130 yapmış vay bende satacam burgmanı alacam iktane senatör
falla bilmiyorum ama herkes 110 yaptım filan diyor bilen birisi yoqmu ilk motorm kafayı sıyrcm![]()