- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba. Aranıza daha yeni katıldım bir saattir forumumuzu geziyorum. Tartışmalarınıza önerilerinize ve düşüncelerinize biraz gözattım dayanamadım bende bir danışayım dedim. Ehliyetimi aldıktan sonra felaket bir motor hastalığı başladı. "sanki öncesinde yokmuş gibi .)" özellikle son 2 aydır kafama taktım kışa doğru olsa bile motor alacağım. Herkeste vardır ki aile baskısını yenmeye çalışıyorum. Hiçkimse çoluğunu çocuğunu tehlikeye atmak istemez elbette. Bir büyüğümün Jawa 350 ve 350classic ile motor sürmeyi öğretmesi ile başladı bendeki hastalık. Fakat çocukken bisiklette hareket sonucu kolumu kırdığmdan dolayı binerken kimsenin ben demiştim demesinden korktum ve çekindim hep. Yaklaşık bir yıl önce çalıştığım yerde işleri hızlandırmak amacı ile kullanmak için aldığım Mondial 151Rs scooter'dan bu yana felaket bir hastalık başladı. Önceleri Yamaha 125ybr ile başladı sonra birden 600lük suzuki xr 'a çıktı sonra baktım bunlara binersem canıma kastetmiş gibi olacağım ve Chopper & Cruiser tarzına yöneldim. Herkesin ruhunda bir klasik vardır. Aman aman bir araştırma olmasada araştırmamı yaptım. Kanuni Seyhan 150c 'de karar kıldım. En azından imkanları zorlamadan rahatlıkla alabilecğim bir motor. Fakat ebeveynlerimin hala baskısı var üzerimde. Ama zevkten ziyade ihtiyacımda olduğu için istiyorum. Motor aksesuarlarım güvenlik malzemelerim uzun ve kısayol aksesuarlarıma kadar listem hazır sadece Motor Bekliyor
Az da olsa motor ile ilgili geçmişimi anlamışsınızdır. 50lik mopet'ten tut 600'lüğe kadar kullandım. Chopper & Cruiser sadece bir 5 km kadar deneyimim oldu. Seyhan 150c veya aynı sınıf 250cc ye kadar olan motorlar hakkında görüş ve bilgilerinizi birkezde benim için açarmısınız.
İlginize ve alakanıza şimdiden teşekkür eder Tam teşekküllü kazasız belasız sürüşler dilerim.. Önce Can sağlığı....
Unutmadan Şuanki Boy 1.89 Kilo. 74
Az da olsa motor ile ilgili geçmişimi anlamışsınızdır. 50lik mopet'ten tut 600'lüğe kadar kullandım. Chopper & Cruiser sadece bir 5 km kadar deneyimim oldu. Seyhan 150c veya aynı sınıf 250cc ye kadar olan motorlar hakkında görüş ve bilgilerinizi birkezde benim için açarmısınız.
İlginize ve alakanıza şimdiden teşekkür eder Tam teşekküllü kazasız belasız sürüşler dilerim.. Önce Can sağlığı....
Unutmadan Şuanki Boy 1.89 Kilo. 74