Motor calistirirken stop ediyo

merhaba, motor calistirirken stop ediyo devriyaja basiyorum gaz veriyorum devriyaji yavasca cektigimdede stop ediyo hizli cekincede neyi yanlis yapiyorum bi kac kere calistirdim dönerken vites deistirirken zorlanmiyorum sadece nasil baslatmam gerekir ya ilk önce hangisini birakmaliyim

bana söledikleri kadar şöle dene derim sana kardeşim ilk önce çalıştırıyonya bi gaza bas iyice ama fazlada kökleme :) çok hafif hafif gaz verirken debriaja yavaşça bas okemi burası sonra ayağını vites bire aşağıya indir yavaşça sonra 1 e getirincede debriajı yavaşça çekcen ama gaza %30,50 oranında ver oke bi dene öle

Motosikleti
Hero X Pulse 200
%30 %50 mi?

adama takla attıracaksın dostum :)

2 bin devirte getir motoru yavaşça debriyajı bırak (vites 1 deyken)

denedim nasil birakicam ya gaz vererekmi birakcam gazi hic kescemmi 2. vitesde daha yavas baslamazmi

Motosikleti
Hero X Pulse 200
2. viteste kalkması daha zordur

hızlı kalkmak gibi birşeyde yok herşey senin debriyajı bırakma hızına bağlı debriyajı sık sonra hafif gaz vericeksin 2 bin devir yeterli dediğim gibi sonra yavaşça debriyajı bırakmaya başlayacaksın sonra kalkacak zaten yavaş yavaş ama sen bir anda bırakırsan fırlar gider motor

sus mk hayat2teker sanki ananin karnindan debriyaj balatasinla ciktin

motor kullanmayı okuyarak/yazarak öğreneni de ilk defa görüyorum. işe yarıyorsa ben bi kickbox forumuna falan gireyim iki hareket neyin kaparım

motor kullanmayı okuyarak/yazarak öğreneni de ilk defa görüyorum. işe yarıyorsa ben bi kickbox forumuna falan gireyim iki hareket neyin kaparım

hakketten ya etrafınızda araba bile süren yokmu aynı taktik debriyajı bırakırken gaza azcık dokunarak kalkıyoruz.

bu iş burdan olmaz bınıcen motorun ustunde deneye deneye ogrencen bıde bakmıssın tık tık atıyon vitesleri o zaman tmm dersin :)

yan ayaklıgı kapa bi dene öyle dene. yan ayaklık güvenlik amacıyla gazı kesıyor bazı motorlarda

ogzcngdk kardeşim öle demek istemedim ya demek istediğim şu arkadaşın bastığı gazın %30 , 50 si ya öle full gazın 30,50 sini demek istemedim ben
%30 %50 mi?

adama takla attıracaksın dostum :)

2 bin devirte getir motoru yavaşça debriyajı bırak (vites 1 deyken)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar