motor botu alıcam ne alıyım?

selam arkadaslar motor botu almak istiyorum ne alıyım siz ne onerirsiniz? Normal harley tipi bir bot alsam yagıs olmadıgı zaman sehir icinde yeterli koruma saglarmı sizce?

su geçirmeyen herşey olur herhalde, bir fikrim yok benim de açıkçası ama sitelerde bir dolan, güzel şeyler bulursun. sonra bize de göster de bizim de gözümüz gönlümüz açılsın.

Kullandığınız motora göre aslında bot alınmalı , cruiser tarzında gezi amaçlı bir motor kullanıyorsanız güvenlik konusunda hafif esnek olabilirsiniz , racing bir makina kullanıyorsanız muhakak parmak , bilek ve kemik korumalı olan alınmalı , alacağınız botun su geçirmemeside önemli , kaydırmaz tabanı olmalı , eğer çok acil değilse fuarları bekleyin özel kampanyalar olacaktır .

* Bir Harley kullanıcısı olmama rağmen Harley kıyafetlerini tavsiye etmiyorum , güvenlik konusunda çok başarısızlar (kasklarıda dahil) , görünüşe aldanmayın uzak durun , konusunda uzman markalara yönelin .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eğer üstad spor bot olacaksan tercihim dainese veya spidi olmalı bana kalırsa sağlam ve dayanıklı

sıralamam ise
1-sidi
2-dainese

bence:cat:

cevaplarınıza tesekkurler arkadaslar dediginiz gibi sanırım mart ayındaki fuarı bekliyecegim.

kharleyinyeni modelleri var ço güzel, spor çizme değişk ve gerçekten güzel

selam. fuar mart ayında değil. nisan da 30 martta başlatacakları için mart demişler.

fuardan söz açılmışken bu yıl arka arkaya 2 tane fuar var.biri 23-26 mart lütfi kırdar'da,diğeri 30 mart 2 nisan'da dünya ticaret merkezi'nde.

Ben harley kullanıyorum vwe enduro motora çok yakışacak uygun fiyata yeni bir model çıkardı. Kesinlikle tavsiye ederim. F 650 kullanıyorum belki biliyosundur motor sıcaklığı ciddi problem. Aynı zamanda en soğuk hava şatlarındada yetreli bence.. Seçim senin:cat:

arkadaşlar yapı marketlerde ve bazı nalburlarda bulunan gezer marka dışı parlak plastik,içi peluşlu şantiye tipi bot alternetif olabilir :queen:
çok soğuk havalarda giyiyorum,yağmur,soğuk geçirmiyor,hiç üşümüyorum :cherry:
fiyat: 15 YTL

ayrıca deri gibi duruyo,hiç dandik durmuyo...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Super Moderator
Başkalarını da gördüm duydum o botlardan kullanan, gerçekten en mantıklı çözüm.

yeşil kunduradan asker postalı almıştım. iki kere düştüm, ayağım altta kaldı. birşey olmadı.
ancak olmaz anlamına gelmiyor tabiiki. suya karşı, üstten almayınca problem yok.
bauhausta cok şık janjanlı ithal bir lastik çizme gördüm. race botlarına benziyor. fiyatı 75 ytl.
çok şekilli olduğu için almadım. sade bir şeyler bakınıyorum bende. büyük itimalle yurtdışına sipariş vereceğim.
burada alternatif çok.
http://motors.listings.ebay.de/Moto...1QQfsopZ1QQsacatZ44327QQsocmdZListingItemList

Ne tip kullandıgını bilmiorum ama eger kross ise sana benim kullandıgım gaerme yada onun ayarında alpinestat tavsiye ederim

tural77' Alıntı:
Ben harley kullanıyorum vwe enduro motora çok yakışacak uygun fiyata yeni bir model çıkardı. Kesinlikle tavsiye ederim. F 650 kullanıyorum belki biliyosundur motor sıcaklığı ciddi problem. Aynı zamanda en soğuk hava şatlarındada yetreli bence.. Seçim senin:cat:
bende harley bot aldim ama sanki yeterince korumazmis gibi geliyor sizce?
Bide iki tane fuar varmis hangisine gidecegiz ben ankaradayimda yani hangisi daha iyi olur ki?

slm arkdaslar bende mıtır botu almak ıstıyorum. cross motor kullanıyorum o yuzden iyi bişey istiyorum yeni konu acacaktım baktım burda hazır war uygun fıyata alabılıcegım yer warmıdır izmirde yardımcı olursanız sevinirim. bide hangı markayı önerirsiniz

Ankarada oturan arkadaşlar. Esenboğaya giderken Yakupoğulları bot sanayi var. Hava alanına çok yakın. Moto botlar vardı ellerinde inceledim çok güzel ve kalieli idiler. Jandarma ve yunuslar için üretiyorlarmış. Aklınızda olsun. Fiyat ise 200tl civarıydı. Şu an durum nedir bilemiyorum yolu o tarafa düşen bi baksın derim.

Gerçekten kaliteli ve uygun fiyatlı bir çizme düşünüyosanız.Size tavsiyem "motobot" marka çizme. %100 orinal Türk malı. Burun,topuk,bilek ve kaval kemiği korumalı. Özel taban. Yağmur geçirmediği gibi nefes alan nevranı sayesinde ayağınızı da terletmiyor. Sıcak havalarda bile giyilebilir. Vites padi de mevcut. Fiyatı 159,00 TL.

Motosiklet.net üyelerine özel fiyatı 135,00 TL.
Ürünümüz ;
http://www.anesmotor.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=86496

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar