motor aşkı, ne yapıcam ben ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam bende öğrenciyim, şu blog işinden nasıl para kazanılıyor :)

arkadaşlar herkes blog işinden para kazanamaz. ancak ilgilenerek ve gerçekten emek vererek kazanılır. yoksa kaybedenlerden olur sunuz :)

şaka bir yana, "blog tutarak - içerik üretek" kazanç elde etme diye aratın ;)

tavsiyem ilgi alanınız dışında birşey yapmayın.

kolay içerik üretebileceğiniz bir şey olsun.

bir sektör ya da belli bir ürün grubu olabilir farketmez. ama ilgi alanınızda olan bir konu bulun.

ve gerçekten ona zaman ayırın. Hile hurda ya gitmeyin google anlar :)

seo denen birşey var bu arada onu öğrenirsiniz. katbetmezsiniz merak etmeyin. Hiç olmadı tecrübe etmiş olursunuz...

Hocam çok güzel anlatmışsın sağol, fakat dediğim gibi 125lik 150lik neredeyse aynı yani bunu kullanmayı falan biliyorum...

Benim bir amacımda cbr250r alarak ss tecrübemi yükseltmek, daha doğrusu ssye geçiş yapmak diyelim..

Mondiali babama söylesem alır zaten az öncede yazdım babam spor motosiklete karşı...

CBR tam bir SS değil o zaman söyleyeyim.

Hız yapacağın için kaşıdır.

kuş tutsan yinede kabul ettiremezsin.

SS e benzer birşey bul, kendin kazanana kadar onla idare et o zaman.

yapacak başka birşey yok.

yardımınız için teşekkürler :)

Biri para kazanmaktan mı söz etti ??? :) Hayalindeki motoru almak isteyen herkes benimle irtibata geçsin o motorlar bizim olucak benim çok az kaldı almama :)

ben babanın tarafındayım :) oğlum olsa 25den önce motor kullanmasına izin vermezdim. o yaştaki gençlerin yaşları gereği motosikleti düzgün kullanmaları mümkün değil. istisnalar hariç tabi.

ben bananın tarafındayım :) oğlum olsa 25den önce motor kullanmasına izin vermezdim. o yaştaki gençlerin yaşları gereği motosikleti düzgün kullanmaları mümkün değil. istisnalar hariç tabi.

Vallahi şimdi burdan nedesem kimseyi inandıramam, ama genede deyim, ben istisnayım :)

kladzo1 :) profilinde bu hep yazacak istiyorum sadece istemekle kalacaksın :)

Motor düşünmeyi bırak öncelikle.Uzaktan sev sadece.Düzgünce dersini çalış üniversitede bir bölüm kazan,aile gururlandır hayatın için de bir basamak çık.Sonra ortalamanın üstünde bir iş bul cebinde kazandığın para ile makul bir motor al aşkını kanıtla!

Şu an en çok düşünmen gereken şey okul olmalı.Baban inatçı değil,akıllı ve sorumluluk sahibi bir ebeveyn.

Motor düşünmeyi bırak öncelikle.Uzaktan sev sadece.Düzgünce dersini çalış üniversitede bir bölüm kazan,aile gururlandır hayatın için de bir basamak çık.Sonra ortalamanın üstünde bir iş bul cebinde kazandığın para ile makul bir motor al aşkını kanıtla!

Şu an en çok düşünmen gereken şey okul olmalı.Baban inatçı değil,akıllı ve sorumluluk sahibi bir ebeveyn.

Üniversiteyide çok istiyorum kesin kazanıcam, ama üniversitedeyken altımda istediğim motosiklet olsaydı hiç fena olmazdı, hatta süper olurdu.

ben babanın tarafındayım :) oğlum olsa 25den önce motor kullanmasına izin vermezdim. o yaştaki gençlerin yaşları gereği motosikleti düzgün kullanmaları mümkün değil. istisnalar hariç tabi.

ben de buna karşıyım. ufak 50-60cc motorları trafiğe çıkamdan vereceksin çocukların altına sürecekler senelerce eğitimini bizzat vereceksin bak 18ine geldiklerinde böyle bizim gibi trafikte mallıklar yapıyorlar mı?

Ne olursa olsun BABANA sakın kızma!! O sadece çevresinden görüp duyduğu belkide tecrübe ettiği hayat dersleri sonucunda senin SS e binmeni istemiyor çünkü seni çok seviyor.. Bence onun bu sevgisini çok iyi bir okul kazanarak mükafatlandır. Benim babam bugün istesem ( 33 yasındayım) gene almaz bana motosiklet lakin aldığım içinde kızgın ama içten içe benim oğlum diye böbürlenir. Sakın ola ki bu yüzden babana kızma. Kendi motorunu kendin almalısın.. Üniversiteyi kazan, derslerini aksatmayacak şekilde part time bir iş bul, bu sürede ekipmanını...vb gereçleri edinip motor için para biriktirmeye başla. Emin ol o makinayı kendi paranla aldığın zaman AŞK çok daha kıymetli oluyor..

Ben 25 yaşında kavuştum. O yaşlar kanın deli olduğu zamanlar. Akıl ikinci planda kalırsa baban üzülür. Herkesin kendince haklı sebepleri var tabi.

Ozaman sende Honda CBX 250 al.ikinci el ama guclu makinadir.Cbr250 ile arasinda 1 beygir fark var.cbr daha seri elbette.ama cbx de guclu ve hizli.Dene derim

Seninki yine 125 lik 150 lik almış ben çocukluğumdan beri motor isterim almadılar üni bitirdim işe girdim gittim kendim aldım ama yine kızdılar nede olsa anne baba korkuyorlar tabi haklılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar