Motor Asansörü (Kendin Yap Projesi)

Son hali gayet güzel olmuş. 1. sefer için tam puan.

Diğer ufak defek eksikleri yeni yapacak arkadaşlar görmüş oldu.

Telefi etmek de mumkun.

Benim önerim motor ayağını açmadan motoru sabit tutacak küçük bir ilave ile alandan kazanmak. İnip binerkende güvende olursun. Daha garanti birşey istersen su borusundan yada hurda profillerden acık tarafa korkuluk yapmak.

Son hali gayet güzel olmuş. 1. sefer için tam puan.

Diğer ufak defek eksikleri yeni yapacak arkadaşlar görmüş oldu.

Telefi etmek de mumkun.

Benim önerim motor ayağını açmadan motoru sabit tutacak küçük bir ilave ile alandan kazanmak. İnip binerkende güvende olursun. Daha garanti birşey istersen su borusundan yada hurda profillerden acık tarafa korkuluk yapmak.

evet korkuluk işini ilk fırsatta yapacağım zaten..

abi çok güzel bir çalışma olmuş eline sağlık görünüyor ki yaptıktan sonra her şey yapılır her şey bizde bitiyor :cat:

valla mükemmel bişey olmuş kanımca o motoru hergün oraya indirme derdinden kurtulmak için.ancak bi beton dökülseydide acaba motor için inebileceği şekilde kanımca olabilirdi sadece fikir.

Aynı derte şu an ben de sahibim. 2 metre 10 santim bir yüksekliğe indirip çıkartmam gerekecek. Asansör fikri mantıklıymış ben profil bir rampa düşünmüştüm ilk olarak. Bence aramızda geliştirebiliriz birkaç farklı fikir.

Aynı derte şu an ben de sahibim. 2 metre 10 santim bir yüksekliğe indirip çıkartmam gerekecek. Asansör fikri mantıklıymış ben profil bir rampa düşünmüştüm ilk olarak. Bence aramızda geliştirebiliriz birkaç farklı fikir.

taslağını çizip paylaşırsan güzel fikirler çıkabilir

Bahçe giriş seviyesinin iki metre on santim altında kalıyor. Giriş katından aşağısı boşluk yani. Karlar eridiği zaman hem ölçüleri alıp bir taslak çıkartayım, hem de fotoğrafını da çekerim üzerinden çizerek fikir yürütmeye yardımcı olur. Çok kişi tanıyorum aynı soruna takılan kendi yaşadığım semtte. Pratik ve uygun maliyetli bir çözüm çıkarsa birçok kişiyi rshatlatacaktır.

çok mantıklı bi proje olmuş elinize sağlık. oldukça fazla kaynak, kesme işi var vallahi yormuştur. Fakat şunu söyleyebilirim çıkan sonuç emeklerinize değmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar