oturduğumuz yerden akıl vermek gibi olmasın ama o platformun altındaki tek destek biraz zayıf gibi geldi,bir anda yeteeeeer diye kendini bırakmasın 
çok sağlam proje olmuş tebrik ederim emenize sağlık ama şahsen bukadar uğraşmazdım onun yerine üst kısımı sabitleyip oraya klitli bir alan oluşturur altındada çardaklık bir yerim olurduhem asansör için parada vermemiş olurdum sağlam bir kilit yeterliydi o sabitlenen yerede ustu yanları kapalı demirden hatta oda olmaz derseniz alarmlı klit takardım..
tekrar kolay gelsin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:50 ----------
oturduğumuz yerden akıl vermek gibi olmasın ama o platformun altındaki tek destek biraz zayıf gibi geldi,bir anda yeteeeeer diye kendini bırakmasın![]()
Eline sağlık, ıyı bır ısı becerdın tebrık ederım, aksoyy a katılıyorum, Asansör motorunun iniş ve çıkışlarında, elektirik kesici sivic var mı?Yanlara korkuluk yapsan biraz daha güvenli olmaz mı senin için balkon misali sadece yanlara...
Eline sağlık, ıyı bır ısı becerdın tebrık ederım, aksoyy a katılıyorum, Asansör motorunun iniş ve çıkışlarında, elektirik kesici sivic var mı?
eline sağlık güzel olmuş
Destek amaclı korkulukları yapmanı tavsıye ederım, bizde fazer çalınmasın diye minibüs almıştık :cherry:en üstte var asansör yol hizasına gelince elektrik kesiliyor.
Destek amaclı korkulukları yapmanı tavsıye ederım, bizde fazer çalınmasın diye minibüs almıştık :cherry:
http://img24.imageshack.us/img24/6960/alim1987.jpg
El butonunu da sonra uzaktan kumandayla değiştirirsen tadından yenmez..
Maliyet konusu nedir? Uykusunda hırsız kovalayan arkadaşlara bir faydamız daha olsun.