motor almayı düşünüyorum siz olsanız hangisini alırdınız

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugün birazcık sohbet etme imkanı bulduğum , yürekçe'nin de tanıdığı kurt bir motosikletçi apache'yi baya bir övdü. iyi değerlendir acele etme derim.

Son düzenleme:
yürekçe' Alıntı:
apache 3050 ytl
cbf 150 3600

ikinci el cbf 150 2600-3000 arası ... hem satarken daha çabuk satarsın, hem de kaybun tvs ye göre daha az olur. servis ve yedek parçayı da düşünmelisin.

bu konuya yazılabilecek en iyi cevap

üstüne bişiy diyemiyeceğim :cat:

Tabiki TVS Apache alırdım...

Yanlış hatırlamıyorsam TATA markasının alt ürünü. Hint malı sağlam bir makina. Kuryelerinde tavsiyesi bu yönde.

çin çan çon işi düşünüyorsan we bizim qibi ilk motoru olup, qüsel otomatik wites we fun kulübü ile qezilere qitmek istiyorsan...

JINLUN 125 ( 999-YTL. )
HOAJIN
ASYA MOTOR 125T
MONDIAL 125 ZN...

inş. abi dünya markası YAMAHA'yı almayı can-ı gönülden istiyorum. :)

*herşey görünüm değildir.. :farao:

tvs'nin hem görünümü güzel hem 150'lik. beğenmiyor değilim ama Yamaha YBR hem 2 kişi binmek için daha ideal binek bir araç hemde dünya markası. tvs kalitesini kanıtlarsa tabi ki oda tercih sebebi olabilirdi. sonuçta yamaha firması kar payı vermiyor bana sağlamlık ve kullanılabilirlik verdiğinden herkes tarafından bilindiğinden :wiinkk:

tvs'nin hem görünümü güzel hem 150'lik. beğenmiyor değilim ama Yamaha YBR hem 2 kişi binmek için daha ideal binek bir araç hemde dünya markası. tvs kalitesini kanıtlarsa tabi ki oda tercih sebebi olabilirdi. sonuçta yamaha firması kar payı vermiyor bana sağlamlık ve kullanılabilirlik verdiğinden herkes tarafından bilindiğinden :wiinkk:

TVS nin daha kendini kanıtlayacağı neyi kaldı ki kardeşim:) sağlamlık diyorsan kullanılan malzemeden anlaşılır ki tvs malzemesinden yana da kendini kanıtladı..Kullanılabilirlik de sorunlu değil..Herkesin bilmesini de istiyorsan önce sen bileceksin sonra bilinmesi için çabalayacaksın..Olay bundan ibaret:cat:

ben olsam çinle falan ugrasmazdım..benımde ilk motorum çindi..şimdi japon makınalara biniyoz..harbi herseyi farkediyo...bi zaman sonra ne demek ıstediğimi anlarsın...örneğin soyle...normal bi japon motorun hava fitresi 20-30 lira benım motorun hava fitresi 45 liraydı ve 3 4 ay sonra yine sorun cıkarmaya baslıyodu...illaa küçük motor alcam dersen al YBR125 yada honda 150 ne titreşim var ne benzin derdi...oyle zırt pırt parca sorununda olmaz..olsada çin motorlarına yakın zaten fiyatları...bi çin motoruna ortalama 2000 lira vercen...ayda 200 ödiycegıne 220 öde japon al

kardes al hyo gt 250 r rodaj km sınde motorlar var fıatlarıda ucuz cayır cayır bınersın yazın ama dıkkat et nazara gelme :pcunku butun gozler ustunde oluyo:queen:

:queen::queen::rendeer:gt 250r ın goruntusu performansı vs.ozellıklerı bı 250 cc motora gore super goruntu bıtırıyo zaten ısı :queen:bıde ses olsa egzost da tam super olur ama hepsı bı arada olmuyo ıste

Son düzenleme:
tamam arkadaşlar apache alırız

her keze teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

doğru seçim kardeşim:rendeer:...herşeyine kefilim motorun:p

bir apacheci olarak motorumla gurur duyuyorum:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar