ben sana hız demiyorumki artık eskisi gibi dgl herşey çok sıkı devriye gezen polisler tak diye durdurur affetmez, bi dalgınlgna gelse birne çarpsan ALLAH korusun sonra ugraş durYA BENİM DERDİM HIZ DEĞİLKİ MOTORUN İYİ OLMASI ztn buralarda pek fazla hız yapılmaz
yok abi buralarda polisler bakmıyorlar ztn tanıdıkları içinde pek bişey demiyorlar 3000 nüfusluk yer burası ceza flan kolay kolay yemem herkes sürüyor şuana kadar ceza yiyen bile yokben sana hız demiyorumki artık eskisi gibi dgl herşey çok sıkı devriye gezen polisler tak diye durdurur affetmez, bi dalgınlgna gelse birne çarpsan ALLAH korusun sonra ugraş dur![]()
Belli oldu Sana ne desem boş ,senin için hayırlısı neyse o olsun..yok abi buralarda polisler bakmıyorlar ztn tanıdıkları içinde pek bişey demiyorlar 3000 nüfusluk yer burası ceza flan kolay kolay yemem herkes sürüyor şuana kadar ceza yiyen bile yok
haklısınBelli oldu Sana ne desem boş ,senin için hayırlısı neyse o olsun..
benim arkadaş var motoru açmış 120 basıyor2. el almış olmasına rağmen sana sıfır motor alınınca açarım dedi ertesi gün 135 yaparsın dedi ayrıca yokuşları rahat çıkıyor kiminin motoru 1. viteste çkarken bu 2. viteste 3. viteste çıkıyor
kolay kolay kaza yapmam ben yavaş sürerim dedim ayrıca burada pek fazla hız yapılmaz en azından ilçenin içinde yapılmaz 50-60 ancak yaparsın burada dediğim gibi ekipman kask kullanmadan sürenlerde var bir bende yok dedim buraya geldin diyelim burada motor kullananlardan hangisine ceza yazdıracağını bile bilemezsinEhliyet almadan, adam gibi ekipman almadan, buradaki üyeler arasında yemin ediyorum üşenmem Eskişehirden kalkar 10 dakikalık yolu gelirim. Gelirkende trafik şube amirinden tut hepsiyle gelirim bir rica ile... Sana bir güzel ceza yazdırırız. Sarıcakaya merkezi ilgilenmiyordur belki ama ben sana bizzat buradan getiririm trafik amirlerini. Şaka yaptığımı filan sanma birinci derece akrabalarımdır.Üstelik kimsenin canını tehlikeye atamazsın.
- Güzel kardeşim ehliyetini al.
- Ekipmanlarını al.
- Trafiğe kapalı ya da tenha yerlerde ehliyeti aldıktan sonra alıştırmalar yap.
Bizler enayi miyiz? Ehliyete, ruhsata, ekipmanlara tonlarca para döküyoruz. Bak tekrar söylüyorum. Eğer ehliyet ekipman almadan yola çıkarsan. Çok rahat şekilde küçücük sarıcakayada trafik şubeye seni buldururum. Motorda gider sanada evrak eksikliği(ehliyet-ruhsat) + trafiği tehlikeye soktuğun için 1500 lira civarlarında toplam ceza yazarlar.Hele birde birisine çarptın mı trafik kazasına karıştın mı vay haline...
doğru sölüyorsun fakat motorcuların genel sorunu ztn hız bazıları 80 geçemiyorum diyor lar hadi hız sorununu geçtim diyelim yokuş çıkma gücünü nasıl halledicem onun motoru yokuşları 2 ile çıkarken bazıları 1le zor çıkıyor
kolay kolay kaza yapmam ben yavaş sürerim dedim ayrıca burada pek fazla hız yapılmaz en azından ilçenin içinde yapılmaz 50-60 ancak yaparsın burada dediğim gibi ekipman kask kullanmadan sürenlerde var bir bende yok dedim buraya geldin diyelim burada motor kullananlardan hangisine ceza yazdıracağını bile bilemezsin
her zaman basmıyorlar arada sırada bir basıyorlar ayrıca aynaları sökmek nereden çıktı aklıma yeni getirdin aynaları sökmemkiYanılıyorsun.. Motorcuların genel sorunu hız değildir.. Genel sorunu HAYATTA KALABİLMEKTİR!
100'lük bir çinliyle 120-135 giderek ne kadar uzun süre hayatta kalabileceğini sanıyor arkadaşın?
Tahminimce kaskta takmıyordur.. 100cc motora kask mı takacağım diye?
1100 cc motorla dururken ölenler bile oldu burada..
O yüzden hızı geç, arkadaşlarını boşver.
Eğer böyle bi amacın varsa hız yapacağım, 2.-3. vitesle bayır çıkacağım. Aynaları söküp kask takmayacağım..
Tanıştır beni ailenle gidip ellerini öpüp teşekkür edeyim motor almadıkları için..
her zaman basmıyorlar arada sırada bir basıyorlar ayrıca aynaları sökmek nereden çıktı aklıma yeni getirdin
Resimdeki motorun aynaları nerde peki ?
her zaman basmıyorlar arada sırada bir basıyorlar ayrıca aynaları sökmek nereden çıktı aklıma yeni getirdin aynaları sökmemki