motor almamı engelleyen tek sebep

arkadaşlar ailem bana sıfırmotor alıcaklar fakat ruhsat ve plaka parası sanırım 350 tl tutuyor fakat Ailem baya büyükbi fiyat olarak görünce motor almyorlar

100 cc motor açılsa nolur açılmasa nolur...
motogp ye katılcak halin yok ya

100 cc motor açılsa nolur açılmasa nolur...
motogp ye katılcak halin yok ya
benim arkadaş var motoru açmış 120 basıyor2. el almış olmasına rağmen sana sıfır motor alınınca açarım dedi ertesi gün 135 yaparsın dedi ayrıca yokuşları rahat çıkıyor kiminin motoru 1. viteste çkarken bu 2. viteste 3. viteste çıkıyor

benim arkadaş var motoru açmış 120 basıyor2. el almış olmasına rağmen sana sıfır motor alınınca açarım dedi ertesi gün 135 yaparsın dedi ayrıca yokuşları rahat çıkıyor kiminin motoru 1. viteste çkarken bu 2. viteste 3. viteste çıkıyor
kedidir o kedi...
bırak bu işleri kardeşim... ben 15 yıldır motorcuyum 100 cc lik motorun 120 135 yaptığını sende duydum ınanma bunlara...

o motorların 15 km/h fazla gösterdiğini bizzat ölçtüm inanmayanlara da gösterim..kısacası o motor 100 105 yapıyo senin anlıcan
doğru sölüyorsun fakat motorcuların genel sorunu ztn hız bazıları 80 geçemiyorum diyor lar hadi hız sorununu geçtim diyelim yokuş çıkma gücünü nasıl halledicem onun motoru yokuşları 2 ile çıkarken bazıları 1le zor çıkıyor

1 le cıkıver güzel kardeşim .. 120 yapcan ne olcak asfalttan kazırlar seni... yavaş giden her zaman gider...

1 le cıkıver güzel kardeşim .. 120 yapcan ne olcak asfalttan kazırlar seni... yavaş giden her zaman gider...
doğru söylüyorsun aslında pek fazla hız yapmamalıyım ama 2. el almamamınn sebeplerinden bir taneside çabuk bozuluyorlar o yüzden sıfır motor almak istiyorum:)

tutmaz abicim o kadar... ben motoru alalı yaklaşık 3 ay oldu plaka ruhsat sigorta ıvır zıvır neyse hepsi 210 gibi bişey tutmuştu... bayiler fazla istiyo takipçilerde aynı... kendin yaparsın sıkıntı olmaz...

Basmak için alıyorsan alma motor ilk değil mi at ilk önce bi yolda git düzgün zamanla değiştirince motoru istediklerini yaparsın başta öğren çalış biriktir 350yi belki ailen emek vermeni istiyor

tutmaz abicim o kadar... ben motoru alalı yaklaşık 3 ay oldu plaka ruhsat sigorta ıvır zıvır neyse hepsi 210 gibi bişey tutmuştu... bayiler fazla istiyo takipçilerde aynı... kendin yaparsın sıkıntı olmaz...
internette okudum ruhsat ve plaka parası 350 tl diyrdu ama İNŞALLAH senin dediğin gibi 210 tl gibi bişe tutarsa ozaman alma ihtimalleri yükselebilir:)

hız göstergelerine güvenmemeni tavsiye ederim, benim scooter 10 la giderken 30 gösteriyor. ayrıcada 150 cc motor 130 yapamıyor o nasıl yapacak allah aşkına. ikinci el iyidir başlangıçta atarsın düşürürsün satarsın için yanmaz kafan rahat olur. Al temiz bişey yoluna bak.

hız göstergelerine güvenmemeni tavsiye ederim, benim scooter 10 la giderken 30 gösteriyor. ayrıcada 150 cc motor 130 yapamıyor o nasıl yapacak allah aşkına. ikinci el iyidir başlangıçta atarsın düşürürsün satarsın için yanmaz kafan rahat olur. Al temiz bişey yoluna bak.
almışken sıfır temiz bir motor alıyım diyorum ztn dikkatli kullanıcam

Motosikleti
BWS 100
oturdunuz neyi tartışıyorsunuz be abi:)
birader senin olan derdinde bu kadar olsun he.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar