motor almama 2 saat kaldı

sa.

öncelikle bilgisayarımı sattım nakitimide kattım ve motor almaya gittim şuanda internet kafedeyım motor sahibi 3 de iş yerinden izin alıp motoru satısı almaya gıdecez ama kafama takılanlar var acaba vazgeçsem mı

motor cbx 250 adamdan allah razı olsun uygun fıyata bırakacak

motorun ufak tefek masrafları var
motor 75. binde ama çok sağlıklı bi sesi var benım abimdede twister oldugu için biliorum motor tek sıkıntı 75 bin km de bi motora illa ki rektefiye etmek lazım bi 10 15 bin km sonra bu bana ne kadara patlar bunla illgili bi bilgim yok
motorun lastikleri iyi ama para sıkıntımı attlattıktan sonra onları değeştirirriz
aküsü dandik akü sağlam bi akü şart
full boyalı
zincirini kontrol ettıgımde ise çok boldu
ama motoru çok hoşuma gitti bana çok sağlıklı geldi orj. egzozla tok ve düzenli bi sesi var arkadan egzozunu yapadım motor boğulmadı bile

siz olsaydınız ne yapardınız ? son 2 saat

Ayıptır sorması full boyalı ve 75 bindeki motora adam kaç para istiyo bence en başta fiyatını yazmalıydın yada ilanı varsa onuda at ...

mideni bulandırmak istemem ama biraz önce eve geldim..dükkanda ki söktüğümüz twister için (çalışır durumdaydı) sadece motor kısmına (diğer kaportası v.s hariç) 2500-3000 tl arası masraf çıktı..arkadaş motoru 2000 e almış,kafayı yiyordu.....bir motorcuya götürmeden almamanı tavsiye ederim....

motorun fiyatını ne acaba ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:09 ----------

bunların en temizi kız gibi olanları 5-6 bin tl

75bin km diyorsun, akü diyorsun full boyalı diyorsun, zincir diyorsun, lastik diyorsun, 10 15bin km sonra rektefiye diyorsun.

honda diyorum yedek parçası pahalı diyorum. :)

O paraya çok daha iyi motosikletler alabilirsin. 75.000'de olan motosikletin son sahibi olmak istemiyorsan alma derim.

istanbul içi önerebilceğiniz motor var mı ? peki max. 2.500 tl

Honda Cbr 125 Repsol 2. El Al. 64 binde Bu Naptın Usta Bu Motora Bu Kadar Para Verilmez. Yada Biraz Daha Para Koy TVS Apache 150 2011 Modeli Öneririm.

Ama İlle 250lik Olsun Diyorsan Sen Bilirsin. Ama Hiç Hoş Gözükmüyor Motor.

valla herkez çok mantıklı yorumlar atıyo ama bu gun içinde almam lazım vaktım yok 2 hafta boyunca full time çalışıcam çünkü öğlen 1 gece 2 ye kadar

Buradan resimlere bakarak birşey demek pek doğru değil fakat rektefiye falan pahalı işler saydıkların. En iyisi almadan önce bir ustaya göster motoru en azından bir masrafı varsa ne kadar tutacağını falan bil ona göre al.

Arkadaşım motorun heryeri gitmiş sen motor sesi güzel motoru güzel ama rektefiye lazım diyosun acele etme elinde patlayacak gibi görünüyor.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kaç dakka kaldi?
Heyecan yaptim.:p

Kaç dakka kaldi?
Heyecan yaptim.:p

hhehe :D almıorum cebimde kalsın para şaka maka bakınıorum cbf 150 şimdi eğer kafama yatan olursa cbf 150 alıcam daha iyi ama noter kapanmadan bulmam lazım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 ----------

acele etme bence biraz daha bekle paran cebınde dursun orjınal bişey düştümü git al bu elınde patlar

şimdi bulurum bi kaç cbf anlasırsam cbf 150 alırım ya kafam rahat olur

Arkadaşlarım gerekli yorumları yapmış hepsi aynı kanaat doğrultusunda zaten. Cbf 150 veya sıfır Tvs apache önerirm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar