Motor almak istiyorum. Lütfen yardım.

Merhaba Arkadaşlar,
İkinci el bir motor almak istiyorum. Transalp XL 650, o olmazsa KLE 500 düşünüyorum fakat bir motorun iyi ve sağlam olup olmadığının nasıl anlaşılacağı konusunda hiçbir şey bilmiyorum. Çevremde de bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse yok. İkinci el bir motor alırken kazıklanmamak için nelere dikkat etmeliyim? Neler yapmalıyım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Sevgiler,
Sarıkanat

merhaba arkadaşım aramıza hoş geldin öncelikle.
biraz bize bilgi veririsen iyi olur. daha önce böyle büyük cc li makinalar kullandınmı tecrüben varmı.

öncelikle hoşgeldin. 2. el bi motosiklet alırken kazıklanmamak için 0 km bi motor alman lazım.

sanırım arkadaş bu yazıyı yazdığına göre motosiklet hakkında hiç bir bilgisi yok
yani binen biri az çok birşeyler öğreniyor sonuçta...

Eylül'de ehliyet aldım, kardeşimin cbf150'si iki aydır bende ve 1000 km kullandım. Boyum 1.84 ve 100 kiloyum. Ortaokul ve lisedeyken mobiletim vardı ve uzun süre kullandım.

Son düzenleme:
sağlıklı bi sürücü olmak istersen cbf e bi 9000km daha bin bence, senin için çok daha hayırlı olacaktır, yada 250cc yi aşma.
motor alma konusunda ise alabileceğin motoru mutlaka motordan anlayan biriyle alamya git ve murlaka farklı 2 ustaya göster.

yani cbf150 ile 1000 km yapmışsın 600 cc ye geçiş yapıcağın için yeterli değil diye düşünüyorum

mrb arkadaşlar yeniyim biliyorum :) sizlerle tanıştığıma memnun oldum .
doğrudan konuya gireyim bana 3000 tl civarında hangi motoru önerirsiniz ben eleye eleye kanuni tiger 250 ve caracal 200 kadar geldim uzun yol yapmayı seviyorum ama arabayla motorla daha başlamadım kısmetse onada el atıcam . sevgilerimle .

doğrudan konuya gireyim bana 3000 tl civarında hangi motoru önerirsiniz ben eleye eleye kanuni tiger 250 ve caracal 200 kadar geldim uzun yol yapmayı seviyorum ama arabayla motorla daha başlamadım kısmetse onada el atıcam . sevgilerimle .

snin motor tecruben nedir?..biraz bahset neler kullandın kaç km yaptın

birkaç sefer arkadaşların motoruna bindim ama uzun yol yapmadım yeni başlayacağım

yardımcı olacakmısınız yoksa başımın çaresine bakayımmı?

:cyclopsan...hemşerim bu ne sinir böyle...
aç bi başlık uygun mekana detaylı olarak anlat derdini tabiki yardımcı oluruz ama "ben başımın çaresine bakarım" falan yazma bu saatte...iyi geceler, saygılar

Moderatör
Sarıkanat çevremde kimse yok demişsin. Hiç motosiklet tamircisi de mi yok. Birine rica eder, gider beraber görürsünüz motoru, adama da verirsin seninle beraber geldiği için 3-5 kuruş.

birkaç sefer arkadaşların motoruna bindim ama uzun yol yapmadım yeni başlayacağım

yardımcı olacakmısınız yoksa başımın çaresine bakayımmı?

Pardon,ben senin ilk yazını okumadan yazmışım.Bence seçeneklerini biraz daha düşün.CBF150 güçsüz görünüt ama sorunsuzluk ve titireşimsizlikte üzerine tanımam.Diğerlerinin teknik verilerine pek güvenmediğimide belirtmek isterim.Serviste ve ikinci eldede zarar etmemek için CBF150 diyorum:cat:.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar