Motor Alıyorum Yardım

tecrübeye mecrübeye gerek yok istersen 250 cc al pek bişey farketmez illaki ufaktan başlıyacam diye bişey yııııooooooooohhhhhhhhhhhh

tecrubeye gerek yok:farao:nasıl bi yaklaşım bu arkadaşım adam vıtelı almaya cekınırken sen kalkmıssın tecrubeye gerek yok 250lık farketmez sen hiç 250lık motor kullandın mı??kullanmadıgını zannedıyorum cunkü aradaki farkı bile bılmıyorsun lutfen yorum yaparken daha dıkkatlı olmanı beklıyorum cunku ınsanları hata yapmaya teşvik edıyorsun:wiinkk:

slmlar motordan canım çok yandı özellikle çin malı bende coopervar mondial 250 mct sakın almayın ne servisi nede ustası nede parçası var satamıyorumda ne kadar ii bakarsanız bakın ayrıca çok yakıyor vs vs işin özü çin malları almayın

İkinci el bi SYM al km'si çok yüksek olmayan.. Mondial motora göre çok daha iyidir bence..

Herkese selamlar öncelikle. ben yazlıkta mondial 150hs kullandım zewkli bi scooter 2 yıl kullandım bu süre içerisinde hiiç sorun çıkarmadı toplamda 5-6bin km yol yapmıştım ama şuda bi gerçek ki bi çin malı en fazla sorunsuz bu kadar gider paran varsa herkesin verdiği tavsiyeye bende katııyorum ybr125 çok güzel bir motor ben ehliyeti onunla almıştım hafif ve kullanımı kolay temizini bulursan da 5-6bin km değil 20-30bin km belki daha fazla hiç sorunsuz uzun bir zaman kullanırsın ki zaaten motoru aldıktan 1 hafta sonra muhtemellen hyosung 250R için para biriktirmeye başlarsın :) kazasız sürüşler dlerim. NOT: eğer hayatın senin için değerliyse tecrübe de çok önemli düşük cc lerde başlamak motor kullanmayyı öğrenmek adına çok çok önemli bir karar olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
boşa harcıyacak zamanın ve paran varsa çin malı al,

param kısıtlı,zamanımda yo dersen hakikaten motosiklet almak istiyorsan 2.el de olsa japondan şaşma ybr,cgl,cbf ner heyse o paraya en fazla 125 cc alabilirsin ama ilerde çok az bir zararla satabilirsin,çinliyi hediye etsen almak için düşünüyorlar ona göre,bir kere alıcaksın adam gibi motor al

çin malı alanlar belki bu yazıma kızabilirler varsın kızsınlar ben de ikinci motorum zealsun GY125 crossdu 1 yıl bindim 2000 tl ye aldım 1500 tl 10 taksitle zorla verdim,ikinci motorumda çinliydi jinlun 250 chopper 4 ay binebildim beldeki rahatsızlıktan dolayı onu satamadım 1750 tl ye kadar düşürdüm fiatı yok sonunda honda cbx750 ile kafa kafaya takas ettim hondayı masraf etmeden 4 ay sonra 3500 e sattım, kredi çektim şimdiki bindiğim 1993 model suzuki yi aldım modelini niye belirtiyorum japonun ölüsü çinlinin dirisinden iyidir buda benim ata sözüm:mrgreen: sanırım bu kadar açıklama yeter karar senin kadeşim

Son düzenleme:
araba kolay yine :D ama vites yükseltme ve düşürme çok ayrı yerlerde ayrıca arka fren farklı yerde :)

hocam sen neticede bu işe devam edecek ve eninde sonunda vitesli motora bineceksin ha 1 yıl sonra binmişsin ha yarın ne farkeder neticede iki şekildede ilk defa binmiş olacaksın o yüzden diyorumki mantıken hiçbir açıklaması olmayan butarz soylentilere sıkışıp kendini şartlama al bi vitesli başla kullanmaya zaten 50 kilometre sonra vitesli kullandığını bile unutuyosun tabi araba tecrüben varsa. hemen adapte oluyosun üstelik bişey daha vitessiz motorlarla başlayıp vitesliye geçmek çok daha tehlikeli fren diye bi asılıyosun bakıyosun debriyaj mış:) ben yaşadım ordan biliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar