motor alımında yardımcı olurmusunuz

kardeşim kendine güveniyosan yaparsın neden olmasın tabi biraz değil baya yorucu olabilir

Yapılır tabi niye yapılmasın ama inan cok yorucu bi yolculuk olur (cbr 125 sahibi arkadaslar daha duzgun cevap verirler) ama benim tavsiyem yapmaman yolunda. Bence madem hosuna gitti cbr125 2.el al iyice piş sonra cc si daha yuksek bi motora gectiginde rahat rahat yaparsın yolculugunu...

He hani keyif icin yapıcam yolculugu diyosan yapılır dura dura eglenerek ama her ay gidicem diyosan iskence olur...

arkadaşlar,mekarayın tecrübesi yok A2 yok bu şartlarda bu arkadaşmız 730 km yol yapacak lütfen emeklemeyi yeni öğrenen birisine koş diyoruz,mekaray kardeşim iki teker bambaşka bit tutku bir sevgi bunu yazmak anlatmak yanlış olur yaşamak lazım ama önce motor konusunda kendini geliştir.Eğitimini al A2 ni al önce kısa mesafelerde piş;dengeyi,sürüş tekniklerini,ıslak yerde,kumlu gevşek zeminde motor nasıl kullanılır bunları öğren sonra 730 km lik yola çık 17 yıldır kullanıyorum daha tek başıma 730 km uzun bir yol yapmadım çünkü daha benimde eksiğim var hayat tecrübelerle dolu dostum kendine iyi bak

cbr 125 ile 4300km sanırım yanılmıyorsam yol yapan var.Uzun bir gezi topide vardı hatta.Vandan istanbula diye.CBR 125 hem şekil olarak hemde performas olarak seni tatmin edecektir.Fakat parçaları pahalı.CBF 150 de başlangıç motoru olarak gayet yeterli:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar