motor alıcam dolandırılmak istemiyorum yardım

Arkadaşlar bu hafta içi bende birtane alıcam bursadan ama ehliyetim olmadığı için kullanmak istemiyorum haliyle parasını verip kamyonla getirticem ama parasını verdikten 2 gün sonra yollarım dedi şimdi yollamama veya dolandırılmaktan korkuyorum nasıl alıcam neyapmam lazım. Birde bursadaki TEK YILDIZ LTD.ŞTİ den motor alan varmı güvenebilirmiyiz butip olaylar için. Kusura bakmayın valla zar zor biriktirdim paramı haliyle paronayak olmaya başladım.

Açıkçası bende yarın alıcam ordan bende merak ediyorum çünkü pazartesi alıcam adam bana salı günü kamyon ile yollarım dedi güvenemiyorum bende. bu işin prosedürü nedir parayı verdikten sonra evrak filan veriliyormu?

valla fatura veriyormu vermiyormu bilmiyorum daha önce hiç motor almadım prosedür nedir tam bilmiyorum yani adam parayı alıp hadi biz yollıycazmı diyor yoksa daha başka bir prosedürmü izleniyor.

fatura kesilmesi lazım ki ötv yatabilsin. ötv yatmadan da o motor o bayiden çıkamaz bildiğim kadarıyla.

kapora olayını kabul ettiremezsen kesinlikle faturasını al.Faturayı vermek zorunda

watercolours' Alıntı:
fatura kesilmesi lazım ki ötv yatabilsin. ötv yatmadan da o motor o bayiden çıkamaz bildiğim kadarıyla.

@bur-k@ arkadaşın dediği gibi yapsak kaporo versek gelincede tamamını versek olmuyormu ötv yatması için tüm paranın verilmesimi lazım? Yaa herşey hazır bursadan yalovaya getiremiyorum :salut:

gugukk abicim sen motoru al yanına bir tanede ehliyetli arkadaşını al deponu fulle 1 saatte bir dinlene dinlene beraber gelin yada güvendiğin birine para ver o herşeyi halletsin valla bu devirde esnaflara güvenmiyorum(kimse üstüne alınmasın sözüm meclisten dışarı ) çünkü esnaf kazığı cok yedik :farao: sen bu 2 secenekten birini yap kapora işi biraz yaş olur satıcı istemez belki

valla @bur-k@ çok haklısında burda millet scooter kullanıyor çoğunda ehliyet yok olanlarda vitesli hiç kullanmamışlar bilmiyorlar:pr:

bende de yok :) ama seneye alacam inş sen bu secenekleri düşün olmadı bir nakliyeci ile anlaş motoru kasaya atıp getir ya da tanıdığın birinde kamyonet varsa onla gidin tercih senin ben olsam binerek getiririm

sağolsun arkadaşlar yardımlarınız için olmadı artık bi kamyonet tutarız ordan herhalde 50 ytl filan tutar napalım milyar gitmesindense 50 ytl gitsin razıyım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar;
Bu gibi durumlarda satışı özetleyen ve satıcı ile alıcı arasında bir tutnak hazırlayın ve tutanağa iki kişi nin şahitliği ile resmiyet kazandırın, satıcının da kaşesini imzasını mutlaka attırın ki elinizde geçerli bir belge olsun siz uykusuz kalacağınıza o uykusuz kalsın.:cat:

Piaggio X8 250cc aldım ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadım
--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar ben cuma günü Piaggio x8 250 cc motoru BALIKESİR KARAHALLILAR LTD ŞTİ den aldım yetkili elinde 1 tane motor kaldığını ve motoru bana 75 YTL karsılıgında getirebilecegini söyledi ve bende motorun fiyatını banka üzerinde havale yaptım . Buraya kadar herşey çok güzeldi ama motor bugun geldiğinde bir baktım sağ yan alt tarafı çizik sağ ayna dibinden kırık sonradan ogrendimde motoru arabanın kasasında gelirken düsürmüşler;almadım tabiki ama yeni parti motor 15-20 güne kadar geliyormus,bana parça isteyelim gelince montajını yaptırırız dediler kabul etmedim çünkü içime sinmedi motoru yolladım ve bana 20 gün kadar beklemek istemezsem paramı iade edeceklerini soylediler . OOOFFFF ya bütün hevesim kırıldı şimdi yarını bekliyorum morallerim acayip bozuk ... Bakalım ödemeyi gerçekten iade edecekler mi? AMAN HA BEN ONU YAPTIM PSİKOLOJİM BOZULDU.................

@gravedigger geçmiş olsun valla bende öyle düşünüyordum uff yaa şimdi iyice kıllandım bu nasıl nakliyedir okadar para veriyoruz bari yanına sağına filan köpüklerle kapla çizilmesin yazık çok yazık ben şimdi hayatta onlara bırakmam bir şekil almam lazım yarın hadi hayırlısı bir yol bulucam

bence de git kendin al kardeşim
görerek al işi şansa bırakma sonra üzülürsün..

bu nasıl salaklıktır ya. gavur 3 kuruşluk cd'yi gönderirken köpük dolu koliyle yollar, bizimkiler motor gönderir, yükle olduğu gibi gitsin. oh ne rahat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar