motor alıcam bilgilendirirmisiniz

arkadaşlar ben bi motorsiklet buldum satın alacağım ama kişiden değil otoparktan alacağım kazalı bu motorsiklet sordum adamlara nasıl alıcaz die ihaleye katılarak bayağıda ucuz oluomuş bu motor eğer ordan alırsam ama dediğim gibi kazalı motor biraaz masrafı var arka fren bitik debriyaj kolu kırık motorunda biraz sorun olabilir ama biraz uğraşsak motor gider ama tipide farklı ybr tipinde h motor var üzerinde 250 cc yani ybr ye mondial 250 mct motoru takmışsın gibi duruyor sağdan ve soldan çift egsoz var falan filan ha bide bursa plakalı bu konu hakkında fikir alabilirmiyim sizlerden şimdiden teşekürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Markası modeli ne?Ruhsatta ne yazıyo?Benim halaoğlu oto tamircisi.Öyle otoparktan gümrükten falan kazalı arabaları ucuza alıp tamir edip satıyo.Ancak işten anlıyo.Yani sen tamir işinden anlamıyosan hiç bulaşma derim.

dediğim gibi markasını bilmiorum ybr tarzı mondial 250 mct alt motorlu bi motosiklet motor tamircisinde 150 liralık bi hesabı var en fazla

Sırf bu işi yapan insanlar var ihaleleri takip edip araç alanlar var. Çok para var bu işte ama sen yinede işini sağlama al motorcuları herkes sever bi rica et yakından bakıp masrafını öğrenmeye çalış.
Yaş tahtaya basma.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar