Hayırlı uğurlu olsun,benimde il motosikletim rokko,2007 den bu yana yaz kış kar yağmur kullanıyorum.Artçı ile beraber kendim 110 kiloyum,ibreyi ters çeviriyorum.Ama benim kadar üstüne düşende yoktur.Az önce yıkadım cilaladımher konuda bilgi verebilirim,özelden msn adresini yazarsan.13000 km oldu.
Farları güneşten koru,benim tek sorunum orda.Neden diyeceksin güneşten bembeyaz far camı şimdi sarardı.Bu plastik camı bulman imkansız,komple far almak gerekiyor![]()
Bu sorunu yaşadım kanuni ile mahkemelik olacaktıkki,yoğun çabalarım sonucu cebimden para ödeyerek hallettim. Bunun sebebide motor depoda uzun süre bekleyince motorun içindeki keçeler kuruyormuş,yani işlevini yapmıyormuş.Benim motorum yağ akıtıyor diye 10 kere servise gittim belki,atar bişey olmaz dediler.Yağsız kalmış motor, bloğu çatladı.Mahkemeye verecektim yaptılar ama parasıyla yaptılar.Kanuninin bir özelliğide garantisi var ama garanti hiçbişeyi karşılamıyor.Şikayetvar sitesindeki şikayetler benim yani![]()
Siyah eksozdan en son Ses gelyodu:queen::queen::queen: