Hayırlı olsun.Kazasız Belasız Günler Geçirmeniz Dileğiyle..
Kaskını Çok BeğendimMotorda Bi O Kadar Harika.Güzel sürüşler Dilerim.
Hayırlı olsun
Yolun ve farın hep açık olsun :wiinkk:
komşusun bana yani..
motorun hayırlı olsun.
motordan önce ehliyetini aldıgın için seni öncelikle tebrik ederim.
kask mont eldiven vs kullanman dahada iyi bir durum.
hayırlı olsun güle güle kullan.darısı olmayan arkadaşlarımızın başına.
6 yıl ikna etmek için ugraşmışsınbu arada yaşın kaç
![]()
Hayırlı olsunkazasız belasız sürüşler dilerim
Hadi bakalım bol km ler dilerim :rendeer:
Motorunu güle güle kullan, hayırlı uğurlu olsun.
Bir konuyu mutlaka söylemeliyim;
Kaskın yanında, eldiven ve mont kullanman çok güzel.
Sana diyecekler ki:-"Ya...Sen scootere biniyorsun, ne gerek var eldiven ve mont kullanmana?"
Sakın bu lafı söyleyenlere kulak asma, mont-eldiven kullanmaya devam et, hatta para ayrla bir de pantolon al.Hem şimdi kullanırsın hem de yarın bir gün naked yada race motora geçersen kıyafet derdin olmaz.
engüzelini yapmışsın...kazasız,belasız,keyifli sürüşler...Allah nazardan korusun
güle güle kazasız sürüşler dılerım ayrıca motordan önce motorla kullanılması gerekenleri aldığın için tebrık edrım.kısa mesafelerde bıle korumalarını ve kaskını muhakkak tak ya gıdeceğim yer iki sokak yanı deme üşenme bunları kısa mesafelerde gördüklerımden söylüyorum:rendeer: ayrıca motorun güzel kıymetını bıl rengi mat oluşuda güzel
İyi günlerde kullan..
güle güle kullan güzel scooter:cat:
Yaşın 19 olduğuna göre, ailenin bu kadar zaman karşı çıkmasının haklı olduğunu gösteriyor.Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan...
Güle güle kullan.
Darısı benim gibi motosiklet sahibi olmayanların başına.
hayırlı ugurlu olsun bu arada gordum gordum senı gordumm plakadan tandım oglen saatlerı kucukyalı tarafları mınıbus yolu dımı senı senıııı![]()
hayırlı olsun..kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..maşşallah diyelim:rendeer:
hayırlı uğurlu olsun
hayırlı olsun motorun çok güzel
hayırlı olsun allah kaza vermesin
kanka şu taktığımız siyah eksozun resmini istiyoz :bounce: