Motor aldıııııııım...

Hayırlı olsun.Kazasız Belasız Günler Geçirmeniz Dileğiyle..

Kaskını Çok Beğendim :) Motorda Bi O Kadar Harika.Güzel sürüşler Dilerim.

Hayırlı olsun:)

Yolun ve farın hep açık olsun :wiinkk:

komşusun bana yani..
motorun hayırlı olsun.

motordan önce ehliyetini aldıgın için seni öncelikle tebrik ederim.
kask mont eldiven vs kullanman dahada iyi bir durum.
hayırlı olsun güle güle kullan.darısı olmayan arkadaşlarımızın başına.
6 yıl ikna etmek için ugraşmışsın :) bu arada yaşın kaç :)

19

Hayırlı olsun :) kazasız belasız sürüşler dilerim

Hadi bakalım bol km ler dilerim :rendeer:

Motorunu güle güle kullan, hayırlı uğurlu olsun.

Bir konuyu mutlaka söylemeliyim;

Kaskın yanında, eldiven ve mont kullanman çok güzel.
Sana diyecekler ki:-"Ya...Sen scootere biniyorsun, ne gerek var eldiven ve mont kullanmana?"

Sakın bu lafı söyleyenlere kulak asma, mont-eldiven kullanmaya devam et, hatta para ayrla bir de pantolon al.Hem şimdi kullanırsın hem de yarın bir gün naked yada race motora geçersen kıyafet derdin olmaz.

inşallah pantolonda alacağım.dediğiniz gibi öyle laf diyenlere aldırış etmiyorum.:cat:

engüzelini yapmışsın...kazasız,belasız,keyifli sürüşler...Allah nazardan korusun

güle güle kazasız sürüşler dılerım ayrıca motordan önce motorla kullanılması gerekenleri aldığın için tebrık edrım.kısa mesafelerde bıle korumalarını ve kaskını muhakkak tak ya gıdeceğim yer iki sokak yanı deme üşenme bunları kısa mesafelerde gördüklerımden söylüyorum:rendeer: ayrıca motorun güzel kıymetını bıl rengi mat oluşuda güzel

İyi günlerde kullan..

güle güle kullan güzel scooter:cat:

Yaşın 19 olduğuna göre, ailenin bu kadar zaman karşı çıkmasının haklı olduğunu gösteriyor.Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan...

Güle güle kullan.
Darısı benim gibi motosiklet sahibi olmayanların başına.

inşallah sizinde olur.:rendeer:

hayırlı ugurlu olsun bu arada gordum gordum senı gordumm plakadan tandım oglen saatlerı kucukyalı tarafları mınıbus yolu dımı senı senıııı :)

evet bugün bayağı bir gezdim çok yoruldum erkenden yatacağım zaten:cherry:
hayırlı olsun..kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..maşşallah diyelim :) :rendeer:

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim:rendeer::rendeer::rendeer:

hayırlı uğurlu olsun

hayırlı olsun motorun çok güzel

hayırlı olsun allah kaza vermesin

teşekkür ederim arkadaşlar :rendeer:

Son düzenleme:
bende alacam yaa :)

öncelikle hayırlı ugurlu olsun..

yasım 22..arabam var.b ehliyetim de var.ama bunun tadı baskadır bee..gaza asılınca vıııı die bi ses varya..bayılıyorum ben ona..beni söle uğraştırmıcak sık arızalanmayacak bi motor aradım hep..en uygunu bu....

ama A2 lasım bide dimi :(

araştırdım 2.100 tl falan fiyatı...doğru dimi ? satış yerinden yerine değişir sanırım ? bu fark max ne kadardır ???

hayırsız olsun kazalı belalı günlerde kullanman dileğiyle ... :p, :)

hayırlı olsun kazasız belasız bin bende gecen mart ayında aldım hergün yağını kontrol et,benim gibi 300 km de yağsızlıktan piston sekman yeme sonra serviste surunme hiç bir suçun yokken (kanuni racer 200s)

hayırlı olsun

bende rokko almayı düşünüyordum güzel tipi var mağazaya gittiğimde seyhan 125 görünce kararım değişti. Tekrar hayırlı olsun güle güle kullan.....agüzel motor...

Hayırlı olsun kardeşim:wiinkk: Kazasız kullanmak nasip olur inşalla:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar