Motor aldıııııııım...

Sana hakikat olan rüyanda kazasız, belasız ve hayırlı, keyifli sürüşler dilerim....

Hayırlı olsun öncelikle yeni motorun.Yere bakıyorum bakıyorum burası tanıdık gibi geldi hatta oturduğum yer :) Potalara yakın yerde çektirmişsin resmi.Buralarda görürürm herhalde seni.Petrol iş mah oralarda :)

Teşekkür ederim. Bende Zekeriya güçer İ.Ö.O. yakınında oturuyorum, karşılaşabiliriz

Sana hakikat olan rüyanda kazasız, belasız ve hayırlı, keyifli sürüşler dilerim....

gıcır gıcır motor maşallah, güle güle kullan :)

Sağolun, varolun:rendeer:

Son düzenleme:
hayırlı olsun güle güle kullan. allah kaza bela göstermesin:rendeer::rendeer:

aaa bende :) dergi üyelikli aldım :)

aynen:wiinkk:

hayırlı olsun..allah kaza bela göstermesin...........

Teşekkür ederim.Facebook veya msn den konuşma fırsatı bulamadık. Birazda benden kaynaklanıyor malum okulum var.Ama yaz geliyor inş sıkı sık görüşürüz.

hayırlı olsun güle güle kullan. allah kaza bela göstermesin:rendeer::rendeer:

teşekkür ederim:rendeer:

Son düzenleme:
Moderatör
Güle Güle kazasız belasız kullan.. Plakan güzelmiş, benimle eşimin baş harfleri değişelim mi? :)

Güle Güle kazasız belasız kullan.. Plakan güzelmiş, benimle eşimin baş harfleri değişelim mi? :)

Teşekkür ederim. Benimde soyadım ELBİR plakada EB, iyi bir rastlantı oldu benim için, yoksa seve seve değiştirirdim.:cat::wiinkk:

Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.Bendede Storm vardı,bakımlarını aksatma,yağını her 1000km'de bir değiştir ve yola çıkmadan önce kontrol et.Emin ol,tahmin edemeyeceğin yerlere götürür motorun.15000km'de satmıştım ve gayet memnundum,inşallah Sende ağız tadıyla binersin.:cat:

hayırlı olsun güle güle kullan. Trafikte dikkat, kazasız sürüşler dilerim.

Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.Bendede Storm vardı,bakımlarını aksatma,yağını her 1000km'de bir değiştir ve yola çıkmadan önce kontrol et.Emin ol,tahmin edemeyeceğin yerlere götürür motorun.15000km'de satmıştım ve gayet memnundum,inşallah Sende ağız tadıyla binersin.:cat:

İnş, yorum için çok teşekkür ederim:rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu ola allah daha iilerini nasip ede kardeşim.... Sen şimdi TV kumandası gibi o koltukdaki plastik korumayıda çıkarmassın :)) temiz bak bakımlarını zamanında yaptır ve çok dikkatli ol ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar