Motor aldıııııııım...

Merhaba Mt üyeleri ablalarım, abilerim ve kardeşlerim.Son 6 yılımı ailemi motosiklet alması için yalvararak geçirdim.Ve en sonunda bir tanecik motoruma kavuştum. www.motosiklet.net te geçirdiğim 3 ay boyunca yapılan gezilere malesef katılamadım ama bundan sonra düzenlenecek olan bütün organizasyonlara katılmayı düşünüyorum, imkanlar el verdiği sürece tabi.12 Nisan'da yapılacak olan garipçe gezisine gelmek için motor rodajını bitirmeye çalışacağım.İnşallah bundan sonraki birlikteliğimiz huzur dolu,dostça ve kardeşlik içinde geçer.Herkese sevgi ve saygılarımı sunarım:rendeer:

İlk defa resim eklemeye çalışıyorum.Olmazsa kusuruma bakmayın:)

Motosikleti
Dl650vstorm
maşallah çok yakışıklı motor. güle güle kullan kardeşim :)

Hayırlı olsun kazasız belasız inş ehliyetsiz kullanamamnı öneririm ben kullandım bi --- anlamadım motordan ehliyetli daha bi zevkli oluyor :) kask ta yakıyor hee bnmkinden :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rengi süpermiş,hayırlı olsun, kazasız belasız...

maşallah çok yakışıklı motor. güle güle kullan kardeşim :)

Teşekkür ederim:wiinkk:

Hayırlı olsun kazasız belasız inş ehliyetsiz kullanamamnı öneririm ben kullandım bi --- anlamadım motordan ehliyetli daha bi zevkli oluyor :) kask ta yakıyor hee bnmkinden :)

Eyvallah.Kaskıda fuardan aldım.:wiinkk:

Rengi süpermiş,hayırlı olsun, kazasız belasız...

Saol, inş başıma kaza bela gelmeden kullanırım.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Vay be benimde scooterımı ilk aldığımda Bostancı sahilinde bi resmim vardı o gün geldi aklıma :) hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan

canavar 10 numara kazasız belasız maşaallah maşaallah :)

Teşekkür ederim :rendeer:

Vay be benimde scooterımı ilk aldığımda Bostancı sahilinde bi resmim vardı o gün geldi aklıma :) hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan

Bende bugün ilk heves olarak bir caddebostan turu yaptım, dönüştede resim çekmek aklıma geldi.İlk heyecan işte:cherry: Bu arada teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun öncelikle yeni motorun.Yere bakıyorum bakıyorum burası tanıdık gibi geldi hatta oturduğum yer :) Potalara yakın yerde çektirmişsin resmi.Buralarda görürürm herhalde seni.Petrol iş mah oralarda :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar