Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
motor alamak iştiyorum yaz yaksın scoter olsun iştiyorum saglam olsun
motor alamak iştiyorum yaz yaksın scoter olsun iştiyorum saglam olsun az yaksın ama 150 lık olsun sacma sapam arızalar yapmasın tabiki yapıcak ama makul olsun )
bin liraya sıradan 150 cc bi çinli scoter alabilirsin. Ama 1 yılda 2 bin lira daha masraf yaparsın.r: çinlilerin scoterleri dandik. Honda pcx pahalı. Bütçen yetermi bilmem. Hondanın fizy veya spacy 110 bunları incele. Bunlar az yakar. Bakalım başka önerilerde gelir.
adem sagol kardeşim beklıyelim bakıyorum ilk önerdiginde çirkın ya haklısın honda uzmez yılarca kullan da o nasıl bir tıp ya sınege benzıyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
adem sagol kardeşim beklıyelim bakıyorum ilk önerdiginde çirkın ya haklısın honda uzmez yılarca kullan da o nasıl bir tıp ya sınege benzıyo ayrıca honda pcx 125 bayıldım.. 5 tl ıkıncı eli ya
hakketten ya pcx begendim peki adem hocam kycm böle bir marka var ya tanırmısın bu markayı az önce biri dedi yanı anha yapıyor motorunu diye.. bilmedigim için birsey demedım bunu hızı nedır ? ust sınır.