motor alamak iştiyorum yaz yaksın scoter olsun iştiyorum saglam olsun

motor alamak iştiyorum yaz yaksın scoter olsun iştiyorum saglam olsun az yaksın ama 150 lık olsun sacma sapam arızalar yapmasın tabiki yapıcak ama makul olsun :))

honda fizy, honda spacy110, honda pcx 125. al bak boy boy honda. Bütçene uygun olanı kendin seç.

evet başlıkta 6 imla hatasını bulalım :pr:
bu nasıl başlık ... tdk kadrosundan 3 kişi intihar etti arkadaş..

söyle oluyor bakmadan bir yandan da hatuna cvp verirken actım sonra fark ettim ama anlasılması yeter dedim kendimce :)

motora yazın binersen YAZ yakar kışın kullanmazsanda az yakar :)

kaç kuruş yakıyor kardeşim acaba biliyor musun

bin liraya sıradan 150 cc bi çinli scoter alabilirsin. Ama 1 yılda 2 bin lira daha masraf yaparsın.:pr: çinlilerin scoterleri dandik. Honda pcx pahalı. Bütçen yetermi bilmem. Hondanın fizy veya spacy 110 bunları incele. Bunlar az yakar. Bakalım başka önerilerde gelir.

adem sagol kardeşim beklıyelim bakıyorum ilk önerdiginde çirkın ya haklısın honda uzmez yılarca kullan da o nasıl bir tıp ya sınege benzıyo :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------

adem sagol kardeşim beklıyelim bakıyorum ilk önerdiginde çirkın ya haklısın honda uzmez yılarca kullan da o nasıl bir tıp ya sınege benzıyo :) ayrıca honda pcx 125 bayıldım.. 5 tl ıkıncı eli ya

fizy biraz tipsiz gözüküyo evet :) ama sağlamdır. Spacy 110 u incele bakam.pcx in özelliği çok. Şekil motor.

hakketten ya pcx begendim peki adem hocam kycm böle bir marka var ya tanırmısın bu markayı az önce biri dedi yanı anha yapıyor motorunu diye.. bilmedigim için birsey demedım bunu hızı nedır ? ust sınır.

evet. Çinli 150 cc leri öttürür yolda. Zaten her bakımdan öttürür.

Ben tercihimi hayabusadan yana kullanıyorum. Bu acıyı forumca bize yaşatma diye.

adem sagol kardeşim .. ergenleri nasıl cekıyorum böyle anlamıs degilim ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar