Motor Alacağım Yardım Lütfen

Sa. arkadaşlar . İzmir Karşıyaka'da oturuyorum . Mondial 150zc-150 zat , Asya 150t19a . Bu 3 model arasında kaldım demek doğru olmaz . Sadece uygun fiyatlı olanını bulamadım . Mesela 4500 kmde asya 150t buldum 1000 lira . 2400 kmde 150 zc buldum 1250 lira diyor . Çok ihtiyacım var acil almam lazım ve fiyatlar aşırı uçuk geldi . Sizin önerebileceğiniz . Yada motoru olup satan arkadaş varsa 1100 liraya çıkabilirim motora göre . Sizlerde bu modellerin 5000 kmyi aşmamış olanların normal değeri hakkında beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum . Bu 3 modeli istememdeki amaç 150lik olmasındada ziyade tasarımlarının hoş olması .

Aralarında en şekilide o gözüküyor . Ne gibi sorun yaşatıyor ?

Aralarında en şekilide o gözüküyor . Ne gibi sorun yaşatıyor ?
2. el almıştım belki eski sahibinin hor kullanmasıda olabilir aldıktan 1 hafta sonra motor yaptırdım her hafta berlirli günler servisteydim illallah etmiştim maaşım servise gidiyordu neyseki sattım kurtuldum kymco ck125 aldım adam bana küstü uğramıyorum diye tehditler almaya başladım :) tabi bunlar eksileri artıları ise çok rahat 0 titreşim denebilecek kadar az konfor serilik çok hoşuma gitmiştim bilsemki başım ağrımayacak tekrar alabilirm şuan benim aklımda 150 zc var onlara bir bak istersen

150 zc benimde aklımdan geçen . ama uygun fiyatlı bulamadım nette desem doğru olur . sıfırı 1600 tl + plaka ruhsat masrafları olan bi motorun 2. eline en az 1250 lira istiyorlar ve abest geliyor . yukiden mantığa vuruyorum . 150lik sıfır 2200 ama 2. elleri 1000 lira . oda 2000-3000 km . yani zcye o para fazla gibime gleiyor . yada internette çok fazla fiyat çekiyolar bilemiyorum . fiyat konusunda yardımcı olabilecek bi arakadaş olsa iyi olacak benim için

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------

150 zat işte benimde favorim . izmirdeyim ben . 4000 kmde ankarada buldum . 1200 lira dedi . bugün için tamam gelip alacğaım dedim ama satmış motoru . ama piyasasını bilmiyorum . dediğin gibi senin motoru kullanan kişi uzatmalı sevgili muamelesi yapmış olabilir . gözü gibi bakanı bulabilsem keşke :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar